Solid Gear vernesko

Hos Solid Gear finner du moderne vernesko og arbeidssko for en bedre arbeidsdag. Vi tilbyr også tilbehør (sokker, såler, Boa®Fit repair kit og lisser) for å øke komforten og ytelsen.

Utvalg av vernesko og støvler.

Vårt brede utvalg av vernesko er tilpasset de ulike behovene for fotbeskyttelse i forskjellige arbeidsmiljøer. Uansett om du arbeider innendørs eller utendørs, i kulden eller i ekstrem varme, tilbyr Solid Gear arbeidssko av høy kvalitet med god beskyttelse og overlegen ytelse. 

besøk Ezzenzas side for alle vernesko

Hultafors Group Norge

Hultafors Group omfatter merkene Snickers Workwear, Hultafors, CLC, Wibe Ladders, Solid Gear, Toe Guard, EMMA, Hellberg Safety med fler.. Sammen utgjør de en unik produktfamilie for profesjonelle håndverkere.

Bredt utvalg av arbeidsbukse, jakke, sko og støvler.

Hultafors Group tilbyr et sortiment av ledende merkevarer som gjør at profesjonelle brukere alltid er i forkant i forhold til funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og generell effektivitet.

HULTAFORS GROUP NORGE – ËN PARTNER TIL Å STOLE PÅ.

HULTAFORS GROUP - KLIKK HER

Dette er Solid Gear Footwer

Solid Gear Footwear ble grunnlagt i 2008 og er basert på prinsippet om at vernesko ikke trenger å være tunge støvler. Derfor produserer SG innovativt fottøy for alle miljøer. I mer enn ti år har våre produkter omdefinert den tradisjonelle verneskoens ytelse, stil og komfort.

Utvalg av vernesko og vernestøvler hos SG.

Hos SG finner du moderne vernesko , støvler og arbeidssko for en bedre arbeidsdag. Vi tilbyr også tilbehør for å øke komforten og ytelsen. Vårt brede utvalg av vernefottøy er tilpasset de ulike behovene for fotbeskyttelse i forskjellige arbeidsmiljøer. Uansett om du arbeider inne eller ute, i kulden eller i ekstrem varme, tilbyr SG sko av høy kvalitet med god beskyttelse og overlegen ytelse. 

hjemmesiden til SOLID GEAR FOOTWEAR - KLIKK HER

Moderne vernesko og støvler

Ifølge Hultafors Group starter utviklingen av alle nye produkter i de mest krevende miljøene – i gruver, i stillas og på fabrikkgulv. Her kan vi utgjøre en forskjell og bidra til at kundene våre får en bedre arbeidsdag. Informasjon som samles inn fra den virkelige verden kombineres med omfattende testing i laboratorier, der vi sørger for at sikkerheten og egenskapene overgår alle standarder.

Kundene våre har alltid det siste ordet. Vi er ikke fornøyde før dere har testet skoene våre grundig i reelle arbeidsmiljøer. Det er vår visjon – prestasjon gjennom innovasjon.

Komfortable vernesko og dets egenskaper.

Egenskaper og komfort er våre viktigste prioriteringer når vi utvikler produkter. Derfor går vi aldri på kompromiss med kvalitet og design. Vi samarbeider med ledende leverandører, som GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System og CORDURA®, for å sikre at produktene våre får de beste egenskapene og den beste komforten.

Ulike miljøer har ulike utfordringer, men behovet for sikkerhet er uendret. Derfor tilbyr Solid Gear et bredt utvalg av produkter for føttene dine. Enten du arbeider innendørs eller utendørs, i streng kulde eller ekstrem varme, finner du det du trenger.

Solid Gear ble en del av Hultafors Group i 2014. Sammen med merker som Snickers Workwear, Hellberg Safety, Toe Guard, EMMA Safety Footwear og CLC tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsprodukter for profesjonelle brukere.

Vi har et felles mål:

Å tilby best mulig funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og effektivitet på arbeidsplassen.

GODE VERNESKO FOR DAMER FINNER DU HOS EZZENZA - KLIKK HER

Solid Gear

Presentert av Ezzenza.no Arbeidsklær

Vårt sortiment oppfyller behovene for fotbeskyttelse i ulike arbeidsmiljøer – innendørs og utendørs, i kulden og i ekstrem varme. Solid Gear er overbevist om at det alltid finnes en bedre måte å gjøre ting på, og vi arbeider kontinuerlig for å utvikle den perfekte verneskoen.

Solid Gear vernesko – En ny standard av vernefottøy.

«Uttalelse fra Hultafors Group Norge» Som en av lederne i bransjen har Solid Gear Footwear satt en ny standard for vernesko. Ved hjelp av moderne og høyteknologiske materialer har vi bevist at vernesko av høy kvalitet ikke trenger å være tunge støvler. Vernesko kan være lette og sporty sko med god komfort og design, uten at det går på kompromiss med sikkerheten.

EZZENZA er stolte av å tilby kvalitetsvernesko og støvler fra Solid Gear. Det er tydelig at kundene våre så langt er veldig fornøyde med produktutvalget – kvaliteten på skoene – slitestyrken – materialbruk, osv. Vi anbefaler Solid Gear Footwear på det varmeste – og er du interessert i å kjøpe sko fra Ezzenza vennligst kontakt oss på epost – ring – eller bestill direkte på nett. 

Vi skreddersyr bedriftsavtale etter behov, salgsvolum og ønsker. Fyll inn skjemaet raskt og vi kontakter deg på epost ila kort tid.

søk om bedriftsavtale - klikk her
Beskyttelse Solid Gear Reckon: S3, HRO og SRC.

EN ISO 20345:2011

EN ISO 20345 – Vernefottøy – Personal Protective Equipment – Safety footwear 

ISO 20345:2011 er en EN-standard som definerer både grunnleggende og ytterligere krav til vernesko som brukes til generelle oppgaver. Den inneholder blant annet krav om mekanisk risiko, sklisikkerhet, termiske risikoer og ergonomi.

Avhengig av type yrke, arbeidssted, bruk av maskiner og utstyr, krav til sikkerhet osv, bør du i samarbeid med arbeidsgiver vurdere samt finne ut hvilke type sikkerhetsklasse (S1P, til S5) du har behov for være trygg på arbeid.

Beskyttelseskategori / klassifisering

Alle som kjøper vernesko har behov for ulik beskyttelse i forhold til det arbeidet som skal utføres. Elektrikere, f, eks, har behov for sko med ESD beskyttelse. Verneskoen Megrez fra COFRA faller for eksempel i følgende kategori: S1P – ESD – SRC (Sklisikker) – hvor S1 betyr: at verneskoen har støtdemping i hælen, lukket hel og er antistatisk, S1P + (P) spikertrampbeskyttelse. Tåvernhetten er testet for opptil 200 Joule.

Klassifisering av vernefottøy – deles inn i 5 kategorier – SE UNDER.

FINN GODT VERNEFOTTØY I S3 - KLIKK HER

SIKKERHETSKLASSER (S1 – S5)

Klassifisering av vernefottøy –  5 sikkerhetskategorier

 

Klasse 1 – Made from leather & other materials

Klasse 2 – Made from all rubber or all polymeric

SB – Grunnkrav – 200 JOULES1 – SB  (Tåvernehette – 200 Joule) – at verneskoen har (E) støtdemping i hælen, lukket hæl og er (A) antistatisk

S1 og S1P – Tåvernehette – 200 Joule) at verneskoen har (E) støtdemping i hælen, lukket hæl, (A) antistatisk + (P = ) spikertrampbeskyttelse

S2 – Tåvernehette – 200 Joule) at verneskoen har (E) støtdemping i hælen, lukket hæl, (A) antistatisk + vann/fuktavstøtende

S3 –  Tåvernehette – 200 Joule) at verneskoen har (E) støtdemping i hælen, lukket hel, (A) antistatisk + vann/fuktavstøtende + spikertrampbeskyttelse + sklisikker såle

S4 – SB – Tåvernehette (200 Joule), antistatisk og (E) støtdemping i hælen (energiabsorberende hæl)

S5 –  (Tåvernehette – 200 Joule), antistatisk og (E) støtdemping i hælen (energiabsorberende hæl) + (P =) spikertrampsåle + mønstret yttersåle

 

 

HVORDAN VELGER DU RIKTIG VERNESKO

 

SJEKK HVA HULTAFORS GROUP NORGE SIER OM DETTE
Vernesko teknologi Hultafors benytter

Teknologi Hultafors Group benytter i utvikling av sine vernesko og støvler.

Vi bruker moderne teknologi for å lage lette og komfortable vernesko. Topp moderne materialer og nye tekniske fibre gjør det mulig å gå videre fra de tunge vernestøvlene til lette og atletiske vernesko.

Vernesko med Gore-Tex® teknologi.

GORE-TEX® er en tynn, perforert membran. Porene i materialet er 20 000 ganger mindre enn vanndråper, men 700 ganger større en vannmolekyler. Det betyr at membranen slipper gjennom vanndamp, men stenger ute vanndråper. GORE-TEX® er 100 % vanntett og har en svært effektiv funksjon som lar føttene puste.

Vernesko med Vibram® såle.

Vibram® er en ekstra slitesterk og solid gummisåle som gir ekstremt godt grep på ujevnt underlag. Den er også varmebestandig og tåler temperaturer opptil 300 °C.

Coredura® er et slitersterkt og holdbart materiale som lar føttene puste.

Vernesko med BOA® FIT system.

BOA® – BOA® Fit System er et raskt og brukervennlig lissesystem som gir god passform. Teknologien er så enkel at praktisk talt alle kan bruke den. Ved å fordele trykket jevnt over foten kan du tilpasse skoens passform slik du ønsker. Du trenger bare å trykke på hjulet og vri på det til du er fornøyd.

FLEX SYSTEM er utviklet for å fungere sammen med fotens biomekaniske egenskaper. FLEX SYSTEM støtter dine naturlige bevegelser for å gi stabilitet og støtte. FLEX SYSTEM fordeler trykket til de ergonomiske sonene og gjør det enklere for foten å bevege seg.

Tech Leather – Tech Leather er vårt mest slitesterke lær, utviklet for å tåle fuktighet og slitasje. Vi bruker bare de beste garveriene. De produserer fullnarvet lær av høy kvalitet ved hjelp av en miljøvennlig fargeprosess som sikrer at læret beholder sin naturlige smidighet og slitestyrke over tid.

StarKnit – SOLID GEAR StarKnit er en overdel som lages som én hel del. Polyestergarn strikkes ved hjelp av en nøyaktig og detaljert prosess som gir en fjærlett og ekstremt god passform uten sømmer. Siden StarKnit gjør det mulig å variere tykkelsen på overdelen, kalles den en smartkonstruksjon. Materialet tilpasses etter funksjonen som skal oppnås ved å gjøres tykkere på steder der du trenger mer beskyttelse, og lettere der du trenger bedre pusteevne og fleksibilitet.

Krav til vernesko og vernestøvler.

Vernesko må oppfylle kravene i EU-direktivene for personlig verneutstyr. Følgende sikkerhetsmerkinger finnes for produkter som produseres i tråd med direktivene og i samsvar med de europeiske standardene CE EN 20345: 2011.

les mer om teknologien hultafors group benytter

EZZENZA ARBEIDSKLÆR

MODERNE ARBEIDSKLÆR FOR FREMTIDEN

Ezzenza AS er en moderne nettbutikk som tilbyr høykvalitetsprodukter innen yrkesbekledning: som arbeidsklær, vinterklær varselklær, topp moderne arbeidssko, vernesko / støvler, hansker,  med diverse tilbehør til et bredt utvalg bransjer.  De utvalgte bransjene er stort sett; bygg og anlegg, lett industri, håndverksbransjen, elektrikere, snekkere, tømrere, gartnere, greenkeepere, lager/ transport / logistikk, service & vedlikehold, vaktmestere med flere.

SOLID GEAR FOOTWEAR – HULTAFORS GROUP

Våren 2019 inngikk Ezzenza AS et spennende samarbeid med produsenten Hultafors Group Norge. Ezzenza introduserte mars 2019 solide og slitesterke arbeidsbukser, arbeidsjakker, varselklær, vinterklær mv. fra Snickers Workwear/ vernesko fra Solid Gear sitt fantastiske produktsortiment. Ezzenza tilbyr alle produkter i sortimentet, men ikke alle produkter og størrelser ligger pr dags dato i nettbutikken. Ta kontakt med oss direkte hvis du ønsker å bestille produkter du ikke finner i nettbutikken.

Via Hultafors Group Norge tilbyr Ezzenza innovative og høyteknologiske vernesko og støvler. PRØV de gode verneskoene fra Solid Gear og Toe Guard. 

BESØK EZZENZAS MODERNE OG SPENNENDE NETTBUTIKK