INNGÅ BEDRIFTSAVTALE MED EZZENZA AS / FÅ TILGANG TIL EN SPENNENDE EKSTERN WEB PORTAL!

For større firmaer i Norge med ca. 20 brukere eller flere kan vi tilby en innholdsrik og spennende bedriftsavtale som vil gagne deg som bedriftskunde. Vi kan tilby sterke merkevarenavn som; Snickers Workwear, Solid Gear, Toe Guard, EMMA og Hellberg Safety.

Du som bedriftskunde vil få tilgang til en web-portal/nettbutikk med utvalgte varemerker av høy kvalitet for en tryggere arbeidsdag – til veiledende priser fratrukket din avtalte rabatt.

Avtalen inkluderer følgende varemerker:

 • Snickers Workwear – et solid og variert utvalg av arbeidsbukser, jakker, overdeler, synlighetsklær, skallbekledning, mm.
 • Snickers Workwear – flammehemmende verneklær i ProtecWork serien.
 • Solid Gear, Toe Guard og EMMA – vernesko/støvler og arbeidssko.
 • Hellberg Safety – hørselvern, vernebriller og ansiktsvern (visir).
 • Ønsker du å vite mer om avtalen, fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg for detaljert informasjon.

INNLOGGING OG BRUKERNAVN!

Din bedrift vil på en enkel og rask måte logge inn med (brukernavn + passord) i webportalen hvor det skreddersys et sortiment etter din bedrifts ønske, prisklasse og behov.

ANSVARSOMRÅDER FOR AVTALEN

Ezzenza AS vil ved inngåelse av avtale stå som hovedansvarlig for:
 • Ezzenza står eneansvarlig for fakturering til kunden etter mottatt bestilling i WEB-portalen
 • (%) prosentsats blir satt avhengig av oppgitt årlig kjøpsvolum.
 • Prosentrabatten kan endres ved større endringer pr år.
 • Mottatte bestillinger er bindende, kanselleringer aksepteres ikke.
 • Ved bytting av varer (i liten skala) vil Ezzenza AS bistå kunden etter beste evne i samarbeid med leverandør for å få ekspedert dette så raskt som mulig! Det er Ezzenza som må ta tilbake varen du som kunde bytter, derfor kan bytting av varer ikke forekomme i stor skala.
 • Logo: Varer med påsatt logo vil ikke kunne byttes.

Ved inngåelse av bedriftsavtale (2) kan Ezzenza via vår leverandør tilby:

 • Produktspesialister med høy fagkompetanse som kan bistå i utvelgelsesprosessen av riktig type arbeids- og vernefottøy iht behov/ krav på arbeidsplassen.
 • Kundebesøk. I enkelte tilfeller vil det kunne tilbys besøk fra selger som vil være behjelpelig med produktgjennomgang og størrelsesprøving av klær og sko. Alternativt avholdes et videomøte.
 • Når det gjelder flammehemmende verneklær i Snickers Workwear ProtecWork Serie kan vi bistå med viktig og nyttig informasjon for å unngå alvorlige personskader på arbeidsplassen. Med riktig bekledning minimeres risikoen for skader, og alvorlige skader unngås.
 • Kundekontakt er alltid med Ezzenza.

ÅRLIG KJØPSVOLUM.

Avtalen tilbys større bedrifter hvor normal årlig kjøpsvolum overstiger omkring NOK 100.000 + pr år.

LEVERINGSBETINGELSER.

DDP Norge (fraktfritt) over NOK 5000,- eks. mva.

I tilfeller hvor bestillingen må via Ezzenza i Rygge er det følgende som gjelder. Ezzenza tilbyr Bring Bedriftspakke på dør til NOK 329 inkl. mva. for bedrifter. Veier pakkene mere enn 35 kilo økes prisen til ca. NOK 995,- pr forsendelse. Dette blir etterfakturert.

BETALINGSBETINGELSER.

Følgende betalingsmuligheter kan benyttes. 

1. Faktura pr 30 dager.

2. Kort/ Visa

3. Vipps.

Vi ønsker alle kunder velkomne til en ny og brukervennlig kundeopplevelse i samarbeid med SVEA Finans.

Ezzenzas betingelser finner du under.

LES EZZENZAS BETINGELSER.

LOGO OG PROFILERING.

Etter kundens ønske på et gitt sortiment.

Skjemaet benyttes for kunder som ønsker å inngå en spennende og skreddersydd bedriftsavtale med Ezzenza AS. Kunden får tilgang til WEB-portal på utvalgte varemerker.

 • Etter mottatt søknad vil Ezzenza AS oversende kunden den prosentrabatten vi kan tilby. Etter aksept av dette, vil en bedriftsavtale/kundeforhold opprettes og dere vil få tilsendt brukernavn og passord til WEB-portal/nettbutikk. Deretter avtales type sortiment som legges tilgjengelig I WEB-portalen.

Bedriftsavtale (2) Ezzenza AS/ kjente merkevarer – Kunden

skjemaet benyttes for kunder som ønsker å inngå en spennende og skreddersydd bedriftsavtale med Ezzenza AS/HG – og kunden. Kunden får brukernavn og passord oppgitt av HG.

 • Hvis faktura adressen (e-post) er noe annet enn firmaets adresse må det oppgis her.
 • Det er Ezzenza AS som setter prosentrabatten din bedrift får tilbud om. Oppgitt antall ansatte/ normalt årlig kjøpsvolum er derfor viktig ift til dette.
 • Oppgi normalt årlig kjøpsvolum. Prosentrabatten din bedrift får tilbudt er avhengig av opggitt sum.
 • Etter mottatt søknad vil Ezzenza AS oversende kunden den prosentrabatten vi kan tilby. Etter aksept av dette, vil søknaden videreformidles (etter en kredittsjekk) til vår samarbeidspartner for oppfølging og registrering av det nye kundeforholdet. Din bedrift får brukernavn og passord tilsendt. Vi plukker i samarbeid med din bedrift ut et passende sortiment som legges inn i webportalen. Spørsmål omkring logo og hva som ønskes tar vi kort tid i etterkant. Ezzenza AS gjør oppmerksom på at samtlige bestillinger må forhåndsbetales til Ezzenzas konto før vår leverandør sender varene direkte til kunden fra sitt lager. Det er Ezzenza AS som står ansvarlig for fakturering. Jo raskere kunden betaler – jo raskere sendes varene ut.
 • Innsendelse av denne søknaden ansees som en fullgod søknad (etter kredittsjekk). Kontraktsskriving er derfor unødvendig. Ezzenza AS bekrefter etter innsendt skjema rabattprosenten Ezzenza kan tilby. Når dette aksepteres av kunden oversender Ezzenza søknaden for opprettelse av kundeforholdet til sin samarbeidspartner. Hvis derimot kunden ønsker en skriftlig avtale vil dette gjøres iht ønske. Skriv eventuelle merknader i feltet under.
 • Ved å sende inn dette skjemaet forstår vi at fakturaen skal forhåndsbetales til Ezzenza AS før vår samarbeidspartner sender varer fra sitt lager. Maks betalingsfrist 10 dager. Alle bedriftsbestillinger er bindene. Kanselleringer aksepteres ikke etter mottatt bestilling. Bytte av produkter kan forekomme i liten skala – da det er Ezzenza som må ta tilbake varene din bedrift ønsker å bytte. Du må endre “nei” til “ja” i nedtrekkmenyen for å akseptere.