Ezzenzas skobestselgere er vi tolte av å presentere. Et rikt utvalg av sertifiserte vernesko / arbeidssko uten vern og støvler sikrer deg gjennom lange, tøffe og krevende arbeidsdager i ulendt terreng, harde betonggulv, lagergulv og ellers utendørs i tøffe og krevende arbeidsmiljøer.

Trygge og sikrere arbeidsdager er synonymt med sertifiserte, fleksible, slitesterke og solide sko som imøtekommer kravene på ulike arbeidsplasser, inne som ute. Se vår side som beskriver behovet for ulike sertifiseringer her.

  • Egenskaper og funksjonalitet. Høy komfort – * Gode såler (vibram m. fler) utviklet med ny teknologi – og som er sklisikre – * Oljebestandige sko – * Bruk av høyteknologiske materialer – * God funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse, mv. – * Sko med ESD (antistatiske sko for elektrikere, mv). – * Type joggesko vernesko for økt arbeidskomfort – * Lette og supermoderne vernesko og arbeidssko for nesten alle bransjer og yrker.

Vernesko kan være lette og sporty sko med god komfort og design, uten at det går på kompromiss med sikkerheten.

Sko bestselgerne Ezzenza nå presenterer her tyder på at svært mange er veldig fornøyd med et større utvalg av sko vi tilbyr våre kunder. Vårt hovedfokus er å tilby svært gode arbeidssko – i god passform og høy kvalitet – til gode priser.

Under viser vi deg en beskrivelse, bilder (lenker) av de skoene Ezzenza selger mest av. Har du spørsmål, ring oss, eller send en e-post. Oppgi hva du er ute etter, sikkerhetsklasse hvis behov for dette, hva du/dere arbeider med – og prisklasse for aktuelt produkt/ type sko/ produsent, mv. Vi gir din bedrift gjerne et godt tilbud. Klikk på bildene som tar deg til produktsidene. Rekkefølgen vist under er tilfeldig.

Vernesko K-Energy fra Base Protection.

Vernesko: K-Energy med BOA snøring
Produsent: Base Protection
Sertifisering og beskyttelse: ISO 20345: 2011 og S3, HRO og SRC
Tekst: K-Energy er en sporty sko med Smart I-daptive sålesystem. K-Energy er en dynamisk vernesko fra Base Protection. Sømløs overdel med FORSTERKET TÅPARTI. Innsiden består av høyteknologisk materiale for best mulig pusteevne og komfort. Tåhetten av aluminium og spikertrampbeskyttelse i tekstil. Smell STOP, i-daptive®, Fresh’n Flex, Dry’n Air Omnia.

Vernesko K-Rush fra Base Protection.

Vernesko: K-Rush med BOA snøring
Produsent: Base Production
Sertifisering og beskyttelse: ISO 20345: 2011 – S1P, HRO og SRC
Tekst: Den nye generasjonen vernesko med i-daptive® sålesystem, og BOA® snøresystem. Overdelen er sømløs med rivesstyrke som er 50% over kravene til EN 20345:2011 standarden.

Vernesko Blaze Knit fra Puma.

Vernesko: Puma Blaze Knit
Produsent: Puma
Sertifisering og beskyttelse: S1P, HRO og SRC
Tekst: Sporty type vernesko joggesko med enestående design og komfort. Overdelen er i SAFETY KNIT – det unike ultrafleksible tekstilmaterialet som former seg etter foten slik som en strømpe gjør. Tåhetten er i kompositt. Innsiden av skoen transporterer bort fukt. Tekstil spikerbeskyttelse i FAP.

Vernesko Celerity Pink fra Puma – for damer.

Vernesko: Celerity Pink
Produsent: Puma
Sertifisering og beskyttelse:  ISO 20345: 2011 og S1, HRO, SRC
Tekst: Sporty vernesko joggesko for damer med enestående design og komfort. Overdelen av Safety Knit. Den unike ultraflex tekstilen som former seg etter foten som en strømpe. Innsiden av skoen transporter bort fukt. Stålhette.

Vernesko Energy Blue fra Albatros.

Vernesko: Energy Blue med ESD
Produsent: Albatros
Sertifisering og beskyttelse: S1P, ESD, HRO og SRA
Tekst: Moteriktig og moderne arbeidssko.
Skoen kombinerer det sporty utseendet til en joggesko med de robuste egenskapene til en vernesko. Skoen gir deg antistatisk beskyttelse, støtdemping og tåvern.

Vernesko Fusion Flexweave 1076 fra Reebok.

Vernesko: Fusion Flexweave 1076
Produsent: Reebok
Sertifisering og beskyttelse: EN ISO 20345 og S1P og SRC
Tekst:  Nyutviklet, stilig og lett vernesko med teknologi hentet fra tradisjonelle sportssko.
Den nye Flexweave ™ Work-skoen er superlett og har en unik såle. Sålen Floatride er støttende og mye lettere enn tradisjonell EVA. Unik støtdemping i hvert trinn gir en veldig behagelig sko og unngår skader og trette føtter.

Vernesko Fusion Flexweave med ESD fra Reebok.

Vernesko: Fusion Flexweave 1073 med ESD
Produsent: Reebok
Sertifisering og beskyttelse: EN ISO 20345 og S1P, ESD og SRC
Tekst: Nyutviklet, stilig og lett vernesko med teknologi hentet fra tradisjonelle sportssko.
Den nye Flexweave ™ Work-skoen er superlett og har en unik såle. Sålen Floatride er støttende og mye lettere enn tradisjonell EVA. Unik støtdemping i hvert trinn gir en veldig behagelig sko og unngår skader og trette føtter.

Vernesko Excel Light 1030 fra Reebok.

Vernesko: Excel Light 1030
Produsent: Reebok
Sertifisering og beskyttelse: EN ISO 20345 og S1P og SRC
Tekst: Reebok 1030 er en stilig & lett vernesko med teknologi hentet fra tradisjonelle sportssko. Øvre del av Reebok skoen består av tekstil. Fukttransporterende innside. Tåhette i aluminium. Ultralett spikertrampbeskyttelse av tekstil. Semi-resistent såle – EXTRALIGHT®-EVA for best støtdemping og komfort.

Vernesko Cloud 2.0 fra Solid Gear.

Vernesko: Cloud 2.0 med ESD
Produsent: Solid Gear
Sertifisering og beskyttelse: 20345: 2011 og S1P, SRC og ESD
Tekst: Cloud 2.0 er en av de letteste verneskoene på markedet.
Brukes når du trenger god pusteevne, ekstrem lett og komfortabel, finnes det kun én. SG Cloud 2.0 fortsetter den gode suksessen fra Cloud 1.0, en sko som har vært på markedet i over syv år, noe som viser at brukere over hele verden rangerer Solid Gear som nummer én produsent av lette og pustende vernesko.

Vernesko Tigris Low fra Solid Gear.

Vernesko: Tigris Low med BOA snøring
Produsent: Solid Gear
Sertifisering og beskyttelse: ISO 20345: 2011 og S3, WR og SRC
Tekst: Vernesko Tigris gir deg en unik kombinasjon av godt grep, lav vekt, utmerket demping og høy pusteevne. Tigris GTX low forener Arctic Grip Pro-funksjonen fra Vibram® med den vanntette isolasjonen til Gore-Tex®. Tigris er utstyrt med lissesystemet BOA® Fit System som gir en suveren passform. Alle detaljene er av høyeste kvalitet og sørger for at denne skoen yter det ypperste i sin klasse.

Vernesko Oasis fra Solid Gear.

Vernesko: Oasis med BOA snøring
Produsent: Solid Gear
Sertifisering og beskyttelse: EN ISO 20345:2011 og S3, SRC
Tekst: Oasis skaper et overlegent kompromiss mellom letthet og demping. Dette resultatet kommer av overdel i mikrofiber med TPU forsterkninger og PU mellomsåle med god demping. I tillegg har denne skoen godt grep takket være mønsteret på undersålen. Vi bruker Boa® lukkesystem for enkel lukking. Oasis sørger for en lignende passform som en sporty sko. Ikke metallisk beskyttelse i vernetuppen og spikertrampbeskyttelsen.

Vernesko Revolution fra Solid Gear.

Vernesko: Revolution Infinity med ESD
Produsent: Solid Gear
Sertifisering og beskyttelse: 20345:2011 og S3, SRC, ESD, Metallfri
Tekst: På jakt etter en solid vernesko med utrolig god demping?
Solid Gear Revolution er akkurat det: EN REVOLUSJON innen vernesko. God demping har så langt vært umulig i vernesko, men Solid Gear ETPU har endelig gjort det mulig.

Vernesko Tempest fra Solid Gear.

Vernesko: Tempest
Produsent: Solid Gear
Sertifisering og beskyttelse: ISO 20345:2011  og S1P og SRC. 
Tekst: Tempest er en ny vernesko med den unike Hive teknologien som gir 360° pusteevne.
Dette er en ny teknologi som gir luftgjennomstrømning gjennom sålen. Fuktighet transporteres bort fra foten gjennom luftkanaler i mellomsålen og frisk luft passerer gjennom samme kanaler tilbake til foten for maksimal pusteevne.

VERNESTØVLER EZZENZA SELGER MEST AV VISES UNDER.

Rekkefølgen vist under er tilfeldig. Vi har mange skoavtaler og gir din bedrift gjerne en godt enkelttilbud ved større bestillinger – eller søk om bedriftsavtale her som er rabattorientert i henhold til årlig kjøpsvolum.

Vernestøvel Solid Gear Shore.

Vernesko: Shore
Produsent: Solid Gear
Sertifisering og beskyttelse: ISO 20345: 2011 og S3, HRO og SRC
Tekst: Shore vernestøvelen har den perfekte kombinasjonen mellom demping og pusteevne. Støvelen har en mikrofiberoverdel med TPU-tåforsterkning og en PU-mellomsåle med høy demping. Polyuretanteknologien i mellomsålen, sammen med en tynn yttersåle av gummi, gir en veldig lett og god pute og øker komforten. Skoen er utstyrt med teknisk polyester fleece som fôr samt BOA® Fit System for enkel snøring.

Vernestøvel Solid Gear Tigris High.

Vernesko: Tigris High med BOA snøring
Produsent: Solid Gear
Sertifisering og beskyttelse: ISO 20345: 2011 og  S3, WR og SRC
Tekst: Tigris High verneskoen gir deg en unik kombinasjon av godt grep, lav vekt, utmerket demping og høy pusteevne. Tigris High støvelen forener Arctic Grip Pro-funksjonen fra Vibram® med den vanntette isolasjonen til GORE-TEX®. Tigris er utstyrt med lissesystemet BOA® Fit System som gir en suveren passform.

Vernestøvel Solid Gear Mid.

Vernesko: Tigris Mid med BOA snøring
Produsent: Solid Gear
Sertifisering og beskyttelse: ISO 20345: 2011 og S3, WR og SRC
Tekst: Tigris Mid verneskoen gir deg en unik kombinasjon av godt grep, lav vekt, utmerket demping og høy pusteevne. Denne støvelen forener Arctic Grip Pro-funksjonen fra Vibram® med den vanntette isolasjonen til Gore-Tex®. Tigris er utstyrt med lissesystemet BOA® Fit System som gir en suveren passform.

Vernestøvel Cofra Fundinn.

Vernesko: Fundinn
Produsent: Cofra
Sertifisering og beskyttelse: EN ISO 20345: 2011 og S3, CI, WR, HRO og SRC
Tekst: Fundinn er en solid støvel som er superlett og metallfri. Støvelen har snøring og glidelås. Både læret og sålen beholder sin styrke og fleksibilitet selv ved lave temperaturer. Den er utstyrt med tåvernhette i kompositt og spikertrambeskyttelse i tekstil – som er superlett og metallfritt.

Vernestøvel Sixton Terranova.

Vernesko: Terranova
Produsent: Sixton Peak
Sertifisering og beskyttelse: EN ISO 20345: 2011 og S3, HRO, CI og SRC.
Tekst: Terranova er en dobbeltforet vannavvisende vernestøvel for vinterbruk.
Sixton Peak Terranova kommer med lær i høy kvalitet med både snøring og glidelås. Støvelen tåler kulde ned til 20 grader minus. Skoen er utstyrt med kompositt og spikertrampbeskyttelse, som er superlett og veldig fleksibel.

HER FINNER DU VÅRE BESTSELGERE FOR BUKSER – KLIKK HER.

Med Ezzenzas brede og varierte skoutvalg kan vi dekke din bedrifts behov. Ta kontakt/ søk om avtale her.

Få 20% på ditt første kjøp i Ezzenzas kundeklubb

    Les om hvordan vi håndterer kundedata i vår personvernerklæring.