Hellberg Safety tilbyr optimal sikkerhet, funksjonalitet, beskyttelse og effektivitet på arbeidsplassen.

Med gode støydempede hørselvern fra Hellberg Safety bidrar du selv til å unngå hørselskader på arbeid.

Hellberg Safety – en del av Hultafors Group

Hellberg Safety har vært en del av Hultafors Group siden 2018. Sammen med merker som Snickers WorkwearHultaforsWibe LaddersSolid Gear Footwear og Toe Guard tilbyr vi en rekke kvalitetsprodukter for profesjonelle brukere. Vi deler alle en felles lidenskap – vi skal tilby optimal sikkerhet, funksjonalitet, beskyttelse og effektivitet på arbeidsplassen. Hellberg er som de skriver på sitt nettsted: dedikerte, og vi vet alt om sikkerhet. Men vi vet også at produktdesign og teknologi er like viktig for sikkerheten. Det spiller ingen rolle hvor god beskyttelse du har hvis den ikke er komfortabel å bruke, eller hvis den fører til at du ikke kan høre eller se det du trenger å høre eller se. Den må passe perfekt, for verneutstyr er helt verdiløst hvis det ikke brukes.

Hellberg Safety tilbyr deg som bruker det det beste innen hørselvern. 

Hellbergs vernebriller gir optimal beskyttelse, god komfort og utmerket passform. Kvalitetsmaterialene som brukes i vernebrillene, beskytter øynene i krevende arbeidsmiljøer og hjelper deg med å unngå øyetretthet. Velg mellom forskjellige stiler, overflater og linsefarger for å finne de perfekte vernebrillene for dine behov

Ulike typer hørselvern.

Det finnes flere typer hørselvern. Du har mye spennende å velge mellom i meget god kvalitet. Det er derfor viktig å avklare behovet samt finne ut hva slags type støy en utsettes for, hvor høyt DB-nivå, riktig beskyttelsesnivå, mv, for å finne egnet type hørselvern til ditt bruk – og for alle ansatte i bedriften som har ulike type arbeidsoppgaver.

Hellberg tilbyr hørselvern av fire forskjellige typer. Vanlig hørselvern med hodebøyle er det mest populære alternativet. Hvis du skal kombinere hørselvernet med hjelm, bør du velge den hjelmmonterte typen. Husk å kontrollere at hjelmen din er godkjent sammen med valgt hørselvern.

Hvis det er viktig med fleksibilitet, kan hørselvern med nakkebøyle eller sammenleggbart hørselvern være det riktige valget. Hørselvern med nakkebøyle kan brukes med støtcaps, hatter for solbeskyttelse eller hjelmer uten festespor.

Bestemme støynivået.

For å få optimal beskyttelse må du finne ut hvilke støynivå du utsettes for. For enkelte maskiner og elektroverktøy kan du finne dB-nivåene i bruksanvisningen eller på en etikett på maskinen. Hvis du for eksempel bruker en motorsag med nivå 105 dB (A), skal anbefalt nivå under øreklokken være rundt 75 dB (A). Det betyr at du trenger hørselvern som demper rundt SNR 30 dB.

Guide for å velge hørselvern.

For optimal sikkerhet og egenskaper er det viktig å velge hørselvernet som passer best til dine behov. Hvor du arbeider og støynivået i arbeidsmiljøet er de viktigste faktorene. Du må finne ut hvilke støynivåer du blir utsatt for, og om du må være oppmerksom på andre lyder, for eksempel varselsignaler.

For å lese mer i denne guiden henviser vi direkte til Hellbergs egen nettside som forklarer dette i detalj. Klikk her.

Derfor er din bruk vår viktigste funksjon. Alle Hellberg-produkter er brukervennlige, slik at du kan slappe av i all forstyrrelse og støy på arbeidsplassen, samtidig som du får den roen som oppstår etter hardt arbeid. Siden 1962 har Hellberg Safety produsert og tilbudt det beste produktene for hørselvern og ansiktsbeskyttelse. Som et svensk selskap er design og kvalitet like viktig som de mange sikkerhetsfunksjonene når vi utvikler produktene våre.

Ønsker du gode vernebriller i tillegg til hørselvern besøker du denne siden på Ezzenza – åpner ny fane. Klikk her.

4 typer hørselvern – velg din favoritt.

Når kvalitet teller er solide hørselvern som trygger deg på arbeid i støyende miljøer fra Hellberg Safety “ET MUST”.

Gå tilbake til Ezzenzas hovedside for å finne hørselvern som passer deg og dine ansatte. Klikk her.