Retrodesign – Blaze Knit Vernesko, er blitt populært

Blaze Knit er en joggesko inspirert sporty vernesko fra Puma Safety – en nytelse å gå i og arbeide i.

I Pumas Urban protect serie kan du velge mellom gode sko. Blaze Knit er en høykvalitetssko med enestående design og komfort.

PUMA produserer vernefottøy inspirert av Pumas egne løpe og sportsskoserier. Det sier seg selv, at sko med slik teknologi og egenskaper, skaper gode sko for fremtiden.

Fordel med skoen er: Overdelen er i SAFETY KNIT – det unike ultrafleksible tekstilmaterialet som former seg etter foten slik som en strømpe gjør. Mellomsålen er Ultralett EVA injisert med tusenvis av små bobler for optimal støtdemping. Yttersålen er en gummisåle URBAN med idCELL i hælen og integrert rotasjonspunkt, – friksjonen reduseres – HRO – 300 ° C varmebestandig. tåhette i kompositt. Innleggssålen er laget for eksklusive sportssko og er laget av geleskum som vender tilbake til sin opprinnelse.

Hvorfor skal du velge Blaze Knit? Den leverer –  god og behagelig sko, sklisikker på både keramiske og stålgulv, optimal støtdemping, tåler opptil 300 grader, har id.Cell såle i helen – en gelepute som absorberer støt, varmebestandig yttersåle. PLUS – TPU tåhette beskyttelse – kompositt/ fiberglass – og mye mer.

Beskyttelsen du trenger på arbeid: S1P (spikertramp) – HRO (300 °C) – SRC (sklisikker)

Klikk her for å lese mere om denne gode skoen.

Kom gjerne med innspill hvis du allerede bruker denne skoen selv – vi ønsker kommentarer og en god diskusjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *