Vernebriller fra Hellberg Safety.

Freshe vernebriller fra Hellberg Safety gir optimal beskyttelse, god komfort og utmerket passform. Kvalitetsmaterialene som brukes i vernebrillene, beskytter øynene i krevende arbeidsmiljøer og hjelper deg med å unngå øyetretthet. Velg mellom forskjellige stiler, overflater og linsefarger for å finne de perfekte vernebrillene for dine behov. Vi tilbyr også modeller som kan brukes sammen med vanlige briller.

Hellberg – en del av Hultafors Group

Hellberg Safety har vært en del av Hultafors Group siden 2018. Sammen med merker som Snickers WorkwearHultaforsWibe LaddersSolid Gear Footwear og Toe Guard tilbyr vi en rekke kvalitetsprodukter for profesjonelle brukere. Vi deler alle en felles lidenskap – vi skal tilby optimal sikkerhet, funksjonalitet, beskyttelse og effektivitet på arbeidsplassen.

Hellberg er som de skriver på sitt nettsted: dedikerte, og vi vet alt om sikkerhet. Men vi vet også at produktdesign og teknologi er like viktig for sikkerheten. Det spiller ingen rolle hvor god beskyttelse du har hvis den ikke er komfortabel å bruke, eller hvis den fører til at du ikke kan høre eller se det du trenger å høre eller se. Den må passe perfekt, for verneutstyr er helt verdiløst hvis det ikke brukes.

Derfor er din bruk vår viktigste funksjon. Alle Hellberg-produkter er brukervennlige, slik at du kan slappe av i all forstyrrelse og støy på arbeidsplassen, samtidig som du får den roen som oppstår etter hardt arbeid. Siden 1962 har Hellberg Safety produsert de beste produktene for hørselvern og ansiktsbeskyttelse.

Hellberg tilbyr det beste innen hørselvern og ansiktsbeskyttelse (vernebriller). Som et svensk selskap er design og kvalitet like viktig som de mange sikkerhetsfunksjonene når vi utvikler produktene våre. Ønsker du gode hørselvern i tillegg til vernebriller besøker du denne siden på Ezzenza. Klikk her.

Når kvalitet teller er vernebriller fra Hellberg Safety “ET MUST” for å sikre dine øyne på arbeid.

Gå tilbake til Ezzenzas hovedside for å finne vernebriller som passer deres bruk. Klikk her.