Solid Gear vernesko og støvler kommer med unik, innovativ og moderne teknologi.
Hultafors Group teknologi

VERNESKO KOLLEKSJONER

Som en av lederne i bransjen har Solid Gear Footwear (Hultafors Group) satt en ny standard for vernesko. Ved hjelp av moderne og høyteknologiske materialer har vi bevist at vernesko av høy kvalitet ikke trenger å være tunge støvler.

Solid Gear tilbyr høykvalitetsvernesko, og er fast bestemt på å være i forkant når det kommer til materialer og design. Vi går aldri på kompromiss med kvalitet, og sikrer prestasjon gjennom innovasjon.

I dag har vi et bredt utvalg av vernesko som oppfyller både europeiske direktiver og kravene til brukere som ønsker det beste.

Solid Gear kolleksjonen består primært av 3 ulike vernesko serier.

ATHLETIC – TREKKING OG TOUGH KOLLEKSJONEN

Under kan du lese om de tre seriene og i tillegg få vite i hvilke type sikkerhetskategorier de ulike seriene faller inn under.

Ezzenza bistår gjerne din bedrift i utvelgelsen av svært gode vernesko og støvler i alle sikkerhetskategorier i henhold til type arbeid – krav til sikkerhet og behov på arbeidsplassen. Klikk HER for å søke om bedriftsavtale.

besøk Ezzenzas side for alle vernesko

DETTE ER SOLID GEAR FOOTWEAR

Solid Gear Footwear ble grunnlagt i 2008 og er basert på prinsippet om at vernesko ikke trenger å være tunge støvler. Derfor produserer SG innovativt fottøy for alle miljøer. I mer enn ti år har våre produkter omdefinert den tradisjonelle verneskoens ytelse, stil og komfort.

Hos SG finner du moderne vernesko og arbeidssko for en bedre arbeidsdag. Vi tilbyr også tilbehør for å øke komforten og ytelsen. Vårt brede utvalg av vernesko er tilpasset de ulike behovene for fotbeskyttelse i forskjellige arbeidsmiljøer. Uansett om du arbeider inne eller ute, i kulden eller i ekstrem varme, tilbyr SG sko av høy kvalitet med god beskyttelse og overlegen ytelse. 

Vernesko kan være lette og sporty sko med god komfort og design, uten at det går på kompromiss med sikkerheten. Er du på jakt etter utrolig gode type vernesko joggesko har du kommet til rett sted. Besøk landingssiden til Ezzenza – her finner du utrolig gode joggesko vernesko, lette og komfortable sko.

se vårt brede sortiment av solid gear sko klikk her
Solid Gear Haze i S1P

ATHLETIC SERIEN

Athletic-kolleksjonen består av moderne og lette vernesko med sporty design. Disse skoene har topp moderne materialer i innersålen og moderne tekniske fibre og kvalitetsmaterialer i overdelen.

Med vernesko fra Solid Gear Athletic-kollekSjonen får du en sporty design, kombinert med optimal komfort for lettere arbeidsoppgaver.

DISSE VERNESKOENE FINNES I SIKKERHETSKATEGORIENE:

S1 – S1P – S2P og S3.

sg haze er en meget god sko i s1p - KLIKK HER
Solid Gear Tigris i Trekking serien

TREKKING SERIEN

Kolleksjonen Solid Gear Trekking er utviklet for å tilby riktig beskyttelse, komfort og stabilitet for arbeid i krevende miljøer. Solid Gear Trekking-skoene er solide og robuste vernesko for tyngre arbeidsoppgaver.

Disse verneskoene er egnet for arbeidere som alltid er på farten og som trenger stilrene og komfortable sko. Verneskoen Trekking har en lett og atletisk design og følelse, samtidig som den overholder alle sikkerhetskrav.

DISSE VERNESKOENE FINNES I SIKKERHETSKATEGORIENE:

S1 og S3.

sett nyheten tigris high som er vanntett i s3 - klikk her
Tough serien til Solid Gear

TOUGH SERIEN

Tough-kolleksjonen fra Solid Gear er utviklet for optimal sikkerhet, komfort og stabilitet. Verneskoene i kategorien Tough er grundig testet i den virkelige verden for å oppfylle strenge standarder for sikkerhet og design.

Det hjelper oss med å velge de riktige teknikkene, materialene og konstruksjonen for å utvikle en unik vernesko for alle typer underlag. Tough-modellene i lær fra Solid Gear er anbefalt ved arbeid med sement og betong.

DISSE VERNESKOENE FINNES I SIKKERHETSKATEGORIENE:

S3.

nyheten sg shore er vanntett, sklisikker og varmebestandig i s3
Solid Gear Tigris High

EN ISO 20345:2011

EN ISO 20345 – Vernefottøy – Personal Protective Equipment – Safety footwear. ISO står for den «DEN INTERNASJONALE STANDARDISERINGSORGANISAJONEN». Klassifisering av ISO standard og sikkerhetskategorier på arbeidstøy og diverse verneutstyr (PPE) trygger deg som profesjonell yrkesutøver. Med ISO merket arbeidstøy, sko og støvler kan du/ dine medarbeidere utføre sine arbeidsoppgaver på en trygg og sikker måte.

Denne standarden definerer både grunnleggende og ytterligere krav til vernesko som brukes til generelle oppgaver. Den inneholder blant annet krav om mekanisk risiko, sklisikkerhet, termiske risikoer og ergonomi.

Hva er en ISO standard? Internasjonale standarder sørger for at ting fungerer. De gir detaljerte spesifikasjoner for hvordan produkter, tjenester og systemer skal fungere for å sikre god kvalitet, sikkerhet og effektivitet. Dette er med på å tilrettelegge/ forenkle prosessene ved internasjonal handel. Bedriftene som blir sertifisert må gjennom lengre prosesser, samt vise til, at produkter produseres ved bruk av gode kvalitets- og styringssystemer i alle ledd ved bedriften.

ISO sertifikatet betyr at du som forbruker og kunde kan være trygg på at det produktet som anskaffes har god kvalitet – og at produktet du anskaffer deg er tilvirket i henhold til en godkjent standard.

ezzenza tilbyr bedriftsavtale - klikk her

SIKKERHETSKLASSER (S1 – S5)

Avhengig av type yrke, arbeidssted, bruk av maskiner og utstyr, krav til sikkerhet osv, bør du i samarbeid med arbeidsgiver vurdere samt finne ut hvilke type sikkerhetsklasse (S1P, til S5) du har behov for være trygg på arbeid.

Klassifisering av vernefottøy –  5 sikkerhetskategorier

Klasse 1 – Made from leather & other materials

Klasse 2 – Made from all rubber or all polymeric

SB – Grunnkrav – 200 JOULES1 – SB  (Tåvernehette – 200 Joule) – at verneskoen har (E) støtdemping i hælen, lukket hæl og er (A) antistatisk

S1 og S1P – Tåvernehette – 200 Joule) at verneskoen har (E) støtdemping i hælen, lukket hæl, (A) antistatisk + (P = ) spikertrampbeskyttelse

S2 – Tåvernehette – 200 Joule) at verneskoen har (E) støtdemping i hælen, lukket hæl, (A) antistatisk + vann/fuktavstøtende

S3 –  Tåvernehette – 200 Joule) at verneskoen har (E) støtdemping i hælen, lukket hel, (A) antistatisk + vann/fuktavstøtende + spikertrampbeskyttelse + sklisikker såle

S4 – SB – Tåvernehette (200 Joule), antistatisk og (E) støtdemping i hælen (energiabsorberende hæl)

S5 –  (Tåvernehette – 200 Joule), antistatisk og (E) støtdemping i hælen (energiabsorberende hæl) + (P =) spikertrampsåle + mønstret yttersåle

HVORDAN VELGER DU RIKTIG VERNESKO

 SJEKK HVA HULTAFORS GROUP SIER OM DETTE – KLIKK HER

 

sjekk denne supre verneskon i S1P
Solid Gear vernesko kolleksjonen

EZZENZA ARBEIDSKLÆR

MODERNE ARBEIDSKLÆR FOR FREMTIDEN

Ezzenza AS er en moderne nettbutikk som tilbyr høykvalitetsprodukter innen yrkesbekledning: som arbeidsklær, vinterklær varselklær, topp moderne arbeidssko, vernesko / støvler, hansker,  med diverse tilbehør til et bredt utvalg bransjer.  De utvalgte bransjene er stort sett; bygg og anlegg, lett industri, håndverksbransjen, elektrikere, snekkere, tømrere, gartnere, greenkeepere, lager/ transport / logistikk, service & vedlikehold, vaktmestere med flere.

SOLID GEAR FOOTWEAR – HULTAFORS GROUP

Våren 2019 inngikk Ezzenza AS et spennende samarbeid med produsenten Hultafors Group Norge. Ezzenza introduserte mars 2019 solide og slitesterke arbeidsbukser, arbeidsjakker, varselklær, vinterklær mv. fra Snickers Workwear/ vernesko fra Solid Gear sitt fantastiske produktsortiment. Ezzenza tilbyr alle produkter i sortimentet, men ikke alle produkter og størrelser ligger pr dags dato i nettbutikken. Ta kontakt med oss direkte hvis du ønsker å bestille produkter du ikke finner i nettbutikken.

Via Hultafors Group Norge tilbyr Ezzenza innovative og høyteknologiske vernesko og støvler. PRØV de gode verneskoene fra Solid Gear og Toe Guard. Ta kontakt hvis du har spørsmål.

BESØK EZZENZAS MODERNE OG SPENNENDE NETTBUTIKK