Om Ezzenza arbeidsklær.

Ezzenza AS er en moderne nettbutikk som tilbyr kvalitetsprodukter til profesjonelle yrkesutøvere. KLE OPP DINE MEDARBEIDERE med solide, fleksible, bevegelige og slitesterke arbeidsbukser, jakker, arbeidshansker, overdeler og tilbehør til et bredt utvalg bransjer.

Innenfor High-Vis, multinorm samt flammehemmende arbeidsklær tilbys et godt utvalg for mange ulike type yrker og bransjer.

Vi er stolte av vår svært gode verneskokolleksjon. Vi tilbyr det beste av sko og støvler fra velrenommerte produsenter i alle sikkerhetskategorier fra S1 til S5.

De utvalgte bransjene er stort sett; bygg og anlegg, lett industri, håndverksbransjen, elektrikere, snekkere, tømrere, gartnere, greenkeepere, lager/ transport / logistikk, service & vedlikehold, vaktmestere med flere.

Pr JUL 2022 utvides kolleksjonen med vatterte kjeledresser for mekanisk bruk, skall- og flammehemmende kjeledresser for blant annet havbruk og maritim sektor.

Ezzenza arbeidsklær
Ezzenza arbeidsklær tilbyr moderne kvalitetsprodukter

Snickers Workwear (Hultafors Group Norge)

Våren 2019 inngikk Ezzenza AS et spennende samarbeid med produsenten Hultafors Group Norge. Ezzenza introduserte mars 2019 solide og slitesterke arbeidsbukser, jakker, High-Vis klær, vinterklær mv. fra Snickers Workwear.

Snickers Workwear arbeidsklær.

Snickers tilbyr et fantastisk produktsortiment for alle årstider, for stort sett alle bransjer og yrkesgrupper. Slitesterke, fleksible, bevegelige og solide bukser, jakker, overdeler mv, får du hos oss. Ezzenza tilbyr alle produkter i sortimentet, men ikke alle produkter og størrelser ligger pr dags dato i nettbutikken. Ta kontakt med oss direkte hvis du ønsker å bestille produkter du ikke finner i nettbutikken.

Ezzenza presenterer Snickers Workwear, bukser, jakker og vernesko i høy kvalitet

Ezzenza presenterer Snickers Workwear, bukser, jakker og vernesko i høy kvalitet. 

Vernesko / vernestøvler

Ezzenza tilbyr et bredt og svært variert utvalg av sertifiserte vernesko, gummistøvler og vernestøvler for både damer og herrer, i god passform og høy kvalitet. Vi fører kjente produsenter som: Solid Gear, EMMA; Toe Guard,  Monitor, Sixton, Puma, Reebok, Base Protection, HH med fler. Se alle våre arbeidsko.

Via Hultafors Group Norge tilbyr Ezzenza innovative og høyteknologiske vernesko og støvler. PRØV de gode skoene fra Solid Gear og Toe Guard. Ta kontakt hvis du har spørsmål.

Solid Gear vernesko.

Solid Gear tilbyr et fantastisk skosortiment for alle årstider  i alle sikkehetskategorier, for stort sett alle bransjer og yrkesgrupper.

Hvordan velger du riktig vernesko – les mere her.

NYHET! Les og lær om SG vernesko før du kjøper gode arbeidssko – KLIKK HER

Se vårt store utvalg av vernesko

Se vårt store utvalg av vernesko og støvler. 

Top Swede arbeidsklær

EZZENZA er svært stolte av å få muligheten til å være med på å lansere Top Swede® kleskolleksjon som nyhet i Norge 2017.

Top Swede® er en av Sveriges største produsenter av yrkesbekledning innenfor dette segmentet.

De har utviklet sitt populære kleskonsept gjennom de siste 20 år. De designer og utvikler selv alle plagg i sin kleskolleksjon med benevnelsen Top Swede®. De samarbeider nært med europeiske leverandører. Alle knapper, trykknapper, glidelåser, snorer, mv. er produsert i Europa. Dette er med på å sikre høy og god kvalitet på plaggene som Top Swede® er viden kjent for.

Top Swede arbeidsklær, jakker og bukser til gode priser

Sandryds – profilkær til arbeid – også fritid

Ezzenza har inngått samarbeid med Sandryds® – svensk produsent og  leverandør. Ezzenza tilbyr nå lekre fritidsklær/ profilklær både til bedrifts- og privatmarkedet. Via Sandryds tilbyr Ezzenza kjente merkevarer som South West og det populære merket 8848 Altitude.

Sandryds profilklær
Sandryds profilklær

Sandryds miljøprofil 

Fairtrade Sertifisert (Bomull) –  Sustainable Choice – OEKO-TEX® – GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS – 100% økologisk bomull) – REACH – AMFORI – SWEREA (får informasjon om kjemikalier og regelverk)

Showrom i Rygge / Moss

Ezzenza åpnet et nytt flott showrom i Rygge / Moss mars 2018. Du og din bedrift er hjertelig velkomne til vårt showrom. Her kan du prøve diverse gode arbeidsbukser, jakker og vernesko Snickers Workwear (Hultafors Group Norge), Top Swede og Sandryds. Vi har også et stort og variert utvalg av innovative, moderne og solide arbeidssko for yrkesutøvere, støvler, gummistøvler og sandaler til gode priser.  Ta kontakt med Salgssjefen for evt. visning og prøving av vår kolleksjon. Er din bedrift av en viss størrelse kommer vi gjerne på besøk i Østlandsområdet slik at dine ansatte kan prøve ut sko/ støvler før kjøpsavgjørelser tas.

Besøk vårt showrom i Rygge / Moss
Besøk vårt showrom i Rygge / Moss

Showrom i Oslo (Villa Gabel på Skøyen)

Er du i Oslo området har TOP SWEDE NORGE på Skøyen i Oslo (Villa Gabel) et showrom hvor deler av kolleksjonen kan ses og prøves. Ta kontakt med Salgssjefen for visning i dette lokalet etter avtale.

Operativ sjef / administrasjon og salg:

Salgssjef: Hæge Kranstad:

Kranstad har lang håndverkserfaring som Møbelsnekkermester og som Greenkeeper siden 2002 hvorav 8 år som Head Greenkeeper på Ballerud.  I tillegg har Kranstad arbeidet som faglærer og høvedlærer innenfor snekkerbransjen. Hun har i tillegg diverse salgserfaring. Hun innehar og har hatt flere styreverv; President i Norwegian Greenkeepers Assosiation i 3 år og som styremedlem i 6 år. Hun har også deltatt aktivt i flere utdanningskommisjoner ved ulike reformer innen skole og utdanningssystemet i Norge.

Hæge Kranstad har utdanning innen Markedsføring/salg, Møbelsnekkermester og design, Greenkeeper i tillegg til pedagogikk.

Hun har god kjennskap til arbeidsklær og yrkesbekledning innenfor ulike bransjer, grunnet tidligere arbeidserfaring. I følge Kranstad er det svært viktig at design, funksjonalitet og holdbarheten på produktene holder et høyt nivå og imøtekommer etterspurte krav til bruk av kvalitetssikrede materialer innenfor bransjen, eksempelvis, ISO standard etc. At arbeidsklærne har høy kvalitet, god passform og er tidsriktige betyr mye for arbeideren selv, og for det arbeidet som skal utføres. Arbeideren opplever større tilknytning til bedriften da de blir godt ivaretatt, gjenkjent og har arbeidsklær som ivaretar sikkerheten under det daglige arbeidet. Arbeidsgiveren vil derfor nyte godt, av, at den enkelte arbeideren føler sterkere lojalitet, yrkesstolthet, tilknytning, ivaretakelse av og til bedriften. Det er med stolthet EZZENZA tilbyr kvalitetsprodukter fra Top Swede® sin kleskolleksjon.  

Ta kontakt med oss for en fagprat.

Visittkort Hæge Kranstad
Visittkort: Hæge Kranstad

Kranstad skal primært arbeide med direktesalg til kundene, oppsøke kundene og kunderådgivning –  i tillegg til daglig administrativ drift

BEDRIFTSAVTALE(R)

KLIKK HER hvis du ønsker å SØKE OM Å inngå bedriftsavtale med Ezzenza AS.

VELKOMMEN TIL E-HANDEL HOS EZZENZA – KVALITETSPRODUKTER TIL HYGGELIGE PRISER.