Om Ezzenza

Ezzenza AS er en moderne nettbutikk som tilbyr høykvalitetsprodukter innen yrkesbekledning: som arbeidsklær, vinterklær varselklær, topp moderne arbeidssko, vernesko / støvler, hansker,  med diverse tilbehør til et bredt utvalg bransjer.  De utvalgte bransjene er stort sett; bygg og anlegg, lett industri, håndverksbransjen, elektrikere, snekkere, tømrere, gartnere, greenkeepere, lager/ transport / logistikk, service & vedlikehold, vaktmestere med flere.

EZZENZA er svært stolte av å få muligheten til å være med på å lansere Top Swede® kleskolleksjon som nyhet i Norge 2017.

Top Swede® er en av Sveriges største produsenter av yrkesbekledning innenfor dette segmentet.

De har utviklet sitt populære kleskonsept gjennom de siste 20 år. De designer og utvikler selv alle plagg i sin kleskolleksjon med benevnelsen Top Swede®. De samarbeider nært med europeiske leverandører. Alle knapper, trykknapper, glidelåser, snorer, mv. er produsert i Europa. Dette er med på å sikre høy og god kvalitet på plaggene som Top Swede® er viden kjent for.

Snickers Workwear (Hultafors Group Norge)

Våren 2019 introduserer Ezzenza solide og slitesterke arbeidsbukser, arbeidsjakker, parkas, vinterjakker, vinterbukser, hettejakker og hettegensere mv fra Snickers Workwear fantastiske produktsortiment. Ezzenza tilbyr alle produkter men ikke alt ligger pr dags dato i nettbutikken. Ta kontakt med oss direkte hvis du ønsker å bestille produkter du ikke finner i nettbutikken.

Vernesko / støvler

Ezzenza tilbyr et godt og svært variert utvalg av gode vernesko, gummistøvler og vernestøvler i god passform og høy kvalitet fra store og kjente produsenter som: Solid Gear, Sievi, Sixton, Puma Safety, Reebok, Terra, Albatros, Cofra, Base Protection, Helly Hansen med fler. Se alle våre arbeidsko.

HØSTEN 2018.

Ezzenza har inngått samarbeid med Sandryds® – svensk produsent og  leverandør. Ezzenza tilbyr nå lekre fritidsklær/ profilklær både til bedrifts- og privatmarkedet. Via Sandryds tilbyr Ezzenza kjente merkevarer som South West og det populære merket 8848 Altitude.

Sandryds miljøprofil 

Fairtrade Sertifisert (Bomull) –  Sustainable Choice – OEKO-TEX® – GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS – 100% økologisk bomull) – REACH – AMFORI – SWEREA (får informasjon om kjemikalier og regelverk)

Showrom i Rygge / Moss

Ezzenza åpnet et nytt flott showrom i Rygge / Moss mars 2018. Her kan du prøve diverse gode arbeidsbukser, arbeidsjakker og regntøy fra Snickers Workwear (Hultafors Group Norge), Top Swede og Sandryds. Vi har også et stort og variert utvalg av innovative, moderne og solide vernesko, støvler, gummistøvler og sandaler til svært gode priser.  Ta kontakt med Salgssjefen for evt. visning og prøving av vår kolleksjon. Er din bedrift av en viss størrelse kommer vi gjerne på besøk i Østlandsområdet slik at dine ansatte kan prøve ut sko/ støvler før kjøpsavgjørelser tas.

Showrom i Oslo 

Er du i Oslo området har TOP SWEDE NORGE på Skøyen i Oslo (Villa Gabel) et showrom hvor deler av kolleksjonen kan ses og prøves. Ta kontakt med Salgssjefen for visning i dette lokalet etter avtale.

Operativ sjef / administrasjon og salg:

Salgssjef: Hæge Kranstad:

Kranstad har lang håndverkserfaring som Møbelsnekkermester og som Greenkeeper siden 2002 hvorav 8 år som Head Greenkeeper på Ballerud.  I tillegg har Kranstad arbeidet som faglærer og høvedlærer innenfor snekkerbransjen. Hun har i tillegg diverse salgserfaring. Hun innehar og har hatt flere styreverv; President i Norwegian Greenkeepers Assosiation i 3 år og som styremedlem i 6 år. Hun har også deltatt aktivt i flere utdanningskommisjoner ved ulike reformer innen skole og utdanningssystemet i Norge.

Hæge Kranstad har utdanning innen Markedsføring/salg, Møbelsnekkermester og design, Greenkeeper i tillegg til pedagogikk.

Hun har god kjennskap til arbeidsklær og yrkesbekledning innenfor ulike bransjer, grunnet tidligere arbeidserfaring. I følge Kranstad er det svært viktig at design, funksjonalitet og holdbarheten på produktene holder et høyt nivå og imøtekommer etterspurte krav til bruk av kvalitetssikrede materialer innenfor bransjen, eksempelvis, ISO standard etc. At arbeidsklærne har høy kvalitet, god passform og er tidsriktige betyr mye for arbeideren selv, og for det arbeidet som skal utføres. Arbeideren opplever større tilknytning til bedriften da de blir godt ivaretatt, gjenkjent og har arbeidsklær som ivaretar sikkerheten under det daglige arbeidet. Arbeidsgiveren vil derfor nyte godt, av, at den enkelte arbeideren føler sterkere lojalitet, yrkesstolthet, tilknytning, ivaretakelse av og til bedriften. Det er med stolthet EZZENZA tilbyr kvalitetsprodukter fra Top Swede® sin kleskolleksjon.  

Ta kontakt med oss for en fagprat.

Kranstad skal primært arbeide med direktesalg til kundene, oppsøke kundene og kunderådgivning –  i tillegg til daglig administrativ drift

VELKOMMEN TIL E-HANDEL HOS EZZENZA – KVALITETSPRODUKTER TIL HYGGELIGE PRISER.

EZZENZA ARBEIDSKLÆR – MODERNE OG ESSENSIELLE ARBEIDSKLÆR FOR FREMTIDEN