Produsenter og varemerker i Ezzenzas portefølje

Ezzenza tilbyr gode arbeidsklær, varselklær og høykvalitets vernesko fra Snickers Workwear (Hultafors Group Norway), Top Swede og godt fritidstøy, bl.a, stretchbukser/ jakke fra SouthWest.

Via Hultafors Group, Top Swede, Skogheim Profil og yrkesklær tilbyr vi et stort og solid utvalg vernesko / støvler / sandaler og gummistøvler fra kjente skoprodusenter som: Puma, Sievi, Cofra, Solid Gear, Helly Hansen, Sixton, Base Protection, Reebok m. fler.

Top Swede konfektion

Produsent: Top Swede konfeksjon

Varemerke: Top Swede arbeidsklær

Type produkt: Arbeidsklær, varselklær, vernesko, støvler, gummistøvler, hansker

Grunnlagt: 1997

Top Swede designer og utvikler sin egen moderne kleskolleksjon primært myntet på: bygg og anlegg, industri, gartnere/greenkeepere, transport/lager/service og håndverksbransjen mv . En del av sortimentet passer også utmerket til privatpersoner som har behov for arbeidsklær i hverdagen. Produktene utvikles og designes med tanke på at plaggene skal være holdbare, funksjonelle og komfortable. For Top Swede som utviklere av arbeidsklær er det også svært viktig at plaggene er både trendy og stilige. Top Swede har agenturet for vernesko fra ledende europeiske skoprodusenter som: COFRA, SIXTON PEAK, PUMA og TERRA. Top Swede holder til i Gøteborg, Sverige.

Produsent: Hultafors Group Norge 

Varemerke: Snickers Workwear

Type produkt: Arbeidsbukser, jakker, shorts, synlighetstøy, støvler, mv.

Grunnlagt: 1975

Da Snickers Workwear ble grunnlagt for mer enn 40 år siden, oppfant vi selve konseptet moderne arbeidstøy.

Helt siden den gang har den profesjonelle håndverkerens behov vært utgangspunktet for produktutviklingen og selve drivkraften for virksomheten.

Historien om Snickers Workwear startet i 1975, da en elektriker ved navn Matti Viio irriterte seg over at arbeidstøyet hans rett og slett ikke holdt mål. Han hadde flere ganger foreslått endringer på plaggene som han måtte jobbe i, uten å bli hørt. Til slutt tok han saken i egne hender og designet sitt eget arbeidstøy. «Det var min protest mot den etablerte arbeidstøyindustrien. Jeg ønsket å vise at vi arbeidere har stolthet og fagkunnskap, og at vi har like stort behov for respekt som alle andre samfunnsgrupper.»

Siden den gang har Snickers Workwear ledet an i utviklingen av banebrytende arbeidstøy. I dag er vi en av Europas ledende merker i bransjen, og er representert i mer enn 20 land.

Vi kombinerer avansert design med overlegen funksjonalitet, komfort, beskyttelse og slitestyrke. Målet er å gjøre arbeidsdagen til hardtarbeidende håndverkere enklere, tryggere og mer produktiv.

SW har nylig utviklet svært gode arbeidsbukser, stretchbukser og arbeidsjakker.

SIXTON PEAK SAFETY SHOES

Cofra – Born to work

Type produkt: sko, støvler
Grunnlagt: 1938 – ble COFRA i 1983

COFRA er Europas største produsent av vernesko. Med italienernes gode sans for stil og design, med arbeiderens behov i fokus, kan ikke dette bli annet enn bra. Verneskoene kjennetegnes for sin letthet (vekt) samt bruken av høyteknologisk materiale i utviklingen av vernesko. Teknologien COFRA primært benytter ved produksjon av sine vernesko er: GORE-TEX®, SANY-DRY®, (BOA®) BOA-CLOSURE-SYSTEM® og CORDURA®, Top Return og APT. COFRA holder til i Italia.

Se video
PUMA SAFETY SHOES

PUMA SAFETY®

Type produkt: Puma vernesko, støvler, sandaler, livsstils/idrettssko.

PUMA® SAFETY er en av verdens største og ledende selskap som produserer avanserte og trendy idretts, livsstilssko og vernesko. Pumas visjon som et av de største foretakene i verden, er å være en god rollemodell, samt skape en bedre verden for kommende generasjoner. Puma har som mål å kontinuerlig produsere produkter som kundene elsker – og på samme tid arbeide med visjonen om å gjøre verden til et bedre sted, dag for dag. Teknologien PUMA® SAFETY primært benytter ved produksjon av sine sko er: FUSE.TEC®, FAP®, EVERCUSHION®PRO, EVERCUSHION® PLUS, COA-TEX®, CORDURA®, ESD, med mer. PUMA® har sitt hovedsete i Lippstadt, Tyskland.

TERRA SAFETY SHOES

TERRA

Type produkt: Vernesko

TERRA er en velkjent kanadisk produsent. Med over 30 års erfaring i bransjen, kan man si at TERRA i dag er blant de ledende skoprodusenter i verden når det gjelder å skape stilige og holdbare sko med eksepsjonelt god passform og komfort. Ifølge TERRA handler det først og fremst om resultater – hva de kan lage, og hvordan de kan bistå brukeren i å yte bedre på arbeidsplassen med sikkert og beskyttende fottøy. Komfort og ytelse vektlegges. Teknologien TERRA primært benytter ved produksjon av sko er: TerraSphere®, TERRA FIRMA-FLEX®, FIRMA-FLEX®, TERRAFOOTBED®, med mer. TERRA har sitt hovedsete i Kanada.

PERF SAFETY SHOES

PERF – Product, Performance, Passion

Type produkt: sko
Grunnlagt: 2013

PERF  tilbyr en kombinasjon av italiensk design og nyskapende teknologi som skaper forestillinger om produktene. Dette er essensen av Rahman Group. Teamet består av et variert og sterkt arbeidsteam fra forskjellige kulturer, og som dermed står godt rustet til å lage førsteklasses produkter basert på høy erfaring og teknologi. Teamet har en visjon, det handler ikke bare om å lage sko – men heller å skape løsninger. Det er søket etter perfeksjon i hver lille detalj som gjelder – og sluttproduktet blir deretter. Rahman Group har også egne lokaler for produksjon av skinn. Teknologien PERF primært benytter ved produksjon av sine sko er: PSD, VIBRAM, SHIELD PRO, B-DRY, TOP DEFENSE, FRESHTECH med mer. PERF holder til i India, Frankrike, Spania, EAU og Sør-Afrika.

SIXTON PEAK SAFETY SHOES

Sixton Peak® – MASPICA

Type produkt: vernesko / sandaler/ støvler
Opprettet: I Padova, Italia

Sixtons skoserier har en meget høy kvalitet og er forsket på, designet og laget i Italia. Ved å kombinere de ulike materialenes unike egenskaper tilbys brukeren den beste beskyttelsen, komfort og høy sikkerhet. Teknologien MASPICA primært benytter ved produksjon av sine SIXTON PEAK sko/støvler er: OutDry®, BOA® – BOA-CLOSURE-SYSTEM®, VIBRAM®, K+, HUNTSMAN, ESD, med mer. Maspica holder til i Padova, Italia.

Se video

Albatros – Powered by function

Siden 1980 har Albatross produsert vernesko. Skoene er produsert med kundens behov i fokus. Det har gjort Albatross til et høyt respektert merke.

reebok produsenter

Reebok vernesko: Excel Light.

Reebok Work – Arbeid serien er kjent for å produsere sko med god atletisk ytelse, komfort og fitness på arbeidsplassen ved å tilby deg gode vernesko i serien: Excel Light, Trailgrip Work, Print Premier, Sublite Work og Audacious vernesko.

På arbeidsstedet, fabrikken og ute i feltet har Reebok Arbeid skapt arbeidssko som bidrar brukeren til å arbeide på en god måte.

BASE_PROTECTION_LOGO

Base Protection

Base Protection designer, planlegger og produserer komfort. Komforten til profesjonelle sko som beskytter og forbedrer arbeidernes liv. Base Protections sko er et resultatet av forskning, planlegging og industriell innovasjonsprosess, og de kombinerer design og ytelse.

Teamet til Base Protection består av designere, forskere og teknikere som skaper nye løsninger. Gjennom disse banebrytende intuisjonene er det da mulig å realisere patenter som kombinerer sikkerhet og komfort, effektivitet og estetikk, arbeid og fritid.

Se videon om Base Protection sin nye skoserie med det geniale sålesystemet I-daptive. I-Daptive sålesystem fra Kaptive Line –  den første verneskoen med stabilitetskontroll.

Ezzenza har lagt ut de gode verneskoene: K-rush – K-Walk – K-Speed – K-Balance – K-Step – K-Jump – K-Road med flere. 

jolly footwear LOGO

Jolly Footwear

South-west_Logo
Skogheim_profil_og_yrkesklær_logo