Produsenter og varemerker i Ezzenzas portefølje

Ezzenza tilbyr gode og solide arbeidsbukser og jakker, varselklær (High Vis) og høykvalitets vernesko i meget god pasform via Snickers Workwear (Hultafors Group Norway), Top Swede, Lindstrøm og Nilsson m. flere. 

Via Hultafors Group, Top Swede, Lindstøm og Nilsson og Skogheim Profil yrkesklær tilbyr vi et stort og solid utvalg vernesko / støvler / sandaler og gummistøvler fra kjente skoprodusenter som: Puma, Reebok, Monitor, Sievi, Cofra, Solid Gear, Helly Hansen, Sixton, Base Protection m. fler.

Nyhet i Norge 2020. Via produsenten Sfactor i Tønsberg kan norsk industri, farmasøytisk industri, glassindustrien, byggebransjen, helsesektoren, jordbruk. med fler anskaffe norskproduserte støvmasker og åndedrettsvern i FFP2 og FFP3 fra Sfactor. Se nederst på denne siden.

Arbeidsklær fra Hultafors Group Norge Logo

Produsent: Hultafors Group Norge  A/S

Varemerker: Snickers Workwear, Solid Gear m. fler

Grunnlagt: 1975

Hultafors Group i Norge markedsfører følgende varemerker; Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon.

Vår forretningsidé

Vi tilbyr innovative, tekniske arbeidsklær med kompromissløs sikkerhet og komfort til dagens arbeidsmenn- og kvinner, som ønsker de mest slitesterke og stilbevisste løsningene som finnes.

Vi utvikler løsninger for arbeidsklær som utgjør en forskjell for hardtarbeidende håndverkere. Gjør yrkeslivet deres lettere, sikrere og mer produktivt. Gjør at de kan ligge i forkant.

Hultafors Group omfatter merkene Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Dunderdon, Toe Guard, Hellberg Safety og Johnson Level. Sammen utgjør de en unik produktfamilie for profesjonelle håndverkere.

Hultafors Group tilbyr et sortiment av ledende merker som gjør at profesjonelle brukere alltid er i forkant i forhold til funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og generell effektivitet.

Hvert av merkene bidrar med kunnskap og innsikt i utfordringene som profesjonelle brukere møter hver dag. Kombinert med vårt felles engasjement for å holde profesjonelle brukere i forkant kan vi innfri om ikke overgå forventninger og levere produkter og løsninger som gjør arbeidsdagen tryggere, enklere og mer produktiv.

Hultafors Group er representert i alle større markeder i Europa og har egen salgsorganisasjon på de viktigste markedene. Konsernet er eid av Investment Latour AB, og hovedkontoret ligger i Hultafors utenfor Gøteborg i Sverige.

Snickers Workwear arbeidsklær

Produsent: Hultafors Group Norge 

Varemerke: Snickers Workwear

Type produkt: Arbeidsbukser, jakker, shorts, synlighetstøy, støvler, mv.

Grunnlagt: 1975

Da Snickers Workwear ble grunnlagt for mer enn 40 år siden, oppfant vi selve konseptet moderne arbeidstøy.

Helt siden den gang har den profesjonelle håndverkerens behov vært utgangspunktet for produktutviklingen og selve drivkraften for virksomheten.

Historien om Snickers Workwear startet i 1975, da en elektriker ved navn Matti Viio irriterte seg over at arbeidstøyet hans rett og slett ikke holdt mål. Han hadde flere ganger foreslått endringer på plaggene som han måtte jobbe i, uten å bli hørt. Til slutt tok han saken i egne hender og designet sitt eget arbeidstøy. “Det var min protest mot den etablerte arbeidstøyindustrien. Jeg ønsket å vise at vi arbeidere har stolthet og fagkunnskap, og at vi har like stort behov for respekt som alle andre samfunnsgrupper.”

Siden den gang har Snickers Workwear ledet an i utviklingen av banebrytende arbeidstøy. I dag er vi en av Europas ledende merker i bransjen, og er representert i mer enn 20 land.

Vi kombinerer avansert design med overlegen funksjonalitet, komfort, beskyttelse og slitestyrke. Målet er å gjøre arbeidsdagen til hardtarbeidende håndverkere enklere, tryggere og mer produktiv.

Snickers Workwear kjennetegnes ved begrepet “Inventing workwear”

Kjernen i vår virksomhet er å oppdage og levere det brukerne våre virkelig trenger. Vi spør oss hele tiden: finnes det en bedre eller smartere tilnærming?

Vårt slagord «Inventing workwear» uttrykker vår konstante nysgjerrighet i vår evige søken etter smartere løsninger. Vi etterstreber å være nyskaperen blant arbeidsklesmerker og leve opp til vår fortid som selskapet som skapte moderne arbeidsklær. Vi skal fortsette å kjempe hver dag for å hjelpe våre brukere til å prestere for å fullføre deres oppdrag for kundene deres.

SW utvikler svært gode arbeidsbukser, stretchbukser og arbeidsjakker.

Solid Gear Vernesko logo

Produsent: Hultafors Group Norge A/S

Varemerke: Solid Gear vernesko

Type produkt: Arbeidsbukser, jakker, shorts, synlighetstøy, støvler, mv.

Grunnlagt: 2004

Solid Gear ble etablert i 2004 med et formål om å modernisere vernesko.

Allerede med vår første vernesko viste vi hvordan gjennomtenkt design, avanserte materialer og nye teknologier kan revolusjonere hele produktkategorier.

Helt siden den gang har Solid Gear levert markedsledende vernesko for profesjonelle arbeidere. Arbeidet med hvert nye produkt starter i de barskeste arbeidsmiljøer – i gruver, på stillaser og fabrikkgulv. Her er vår mulighet til å gjøre en forskjell og bidra til en bedre arbeidsdag.

I dag har vi et bredt utvalg av vernsko som oppfyller både europeiske direktiver og kravene til brukere som ønsker det beste.

Erfaring fra praktisk bruk suppleres av harde laboratorietester, og sikrer at beskyttelse og ytelse overgår alle standarder. Våre profesjonelle brukere har det siste ordet. Først etter at produktene har gjennomgått harde tester i deres virkelighet vet vi at vi har levert. Prestasjon gjennom innovasjon

 

Produsent: Bulldog Protective Workwear Norge

Varemerke: Bulldog Protective Workwear, Skjold-serien

Type produkt: Arbeidsklær, varselklær, vernesko, støvler, gummistøvler, hansker

Grunnlagt: 2002

Bulldog Workwear ble etablert i 2002 med lager og kontor i Ølen. Vi var opprinnelig et innkjøpsselskap for de firmaene som etablerte selskapet. I dag er vi en uavhengig produsent av arbeidstøy og personlig verneutstyr. I september 2019 overtok nye eiere selskapet og vi endret navnet til Bulldog Protective Workwear. Selskapet er et kjedeuavhengig og frittstående selskap som hovedsakelig selger produktene i Norge, Færøyene og Island. Våre produkter omsettes via forhandlere.

Vi produserer våre egne merkevarer på fabrikker i Asia og håndterer design, kvalitetskontroll og sertifisering selv. Vi legger stor vekt på oppfølging av leverandører, spesielt med tanke på kvaliteten på produktene, men også fordi vi har stort fokus på gode arbeidsforhold og etiske standarder. Fra 1. juli 2022 er vi på plass i nye lokaler i Aksdal Næringspark like utenfor Haugesund.

Bulldog Protective Workwear er en liten men fleksibel leverandør. Vi skal levere produkt i solid industrikvalitet til fornuftige priser. Vi fokuserer nå på markedsområdene landbasert industri, bygg-og anlegg og havbrukssektoren.

Våre forhandlere vil kunne gi deg gode tilbud og følge opp med lagerhold og service lokalt.

Lindstøm og Nilsson vernesko og støvler

Produsent og leverandør – Båstadgruppen

Varemerker: Sandryds – en del av Båstadgruppen.

Type produkt: arbeidsklær og profilering

Sandryds logo
Top Swede konfektion

Produsent: Top Swede konfeksjon

Varemerke: Top Swede arbeidsklær

Type produkt: Arbeidsklær, varselklær, vernesko, støvler, gummistøvler, hansker

Grunnlagt: 1997

Top Swede designer og utvikler sin egen moderne kleskolleksjon primært myntet på: bygg og anlegg, industri, gartnere/greenkeepere, transport/lager/service og håndverksbransjen mv . En del av sortimentet passer også utmerket til privatpersoner som har behov for arbeidsklær i hverdagen. Produktene utvikles og designes med tanke på at plaggene skal være holdbare, funksjonelle og komfortable. For Top Swede som utviklere av arbeidsklær er det også svært viktig at plaggene er både trendy og stilige. Top Swede har agenturet for vernesko fra ledende europeiske skoprodusenter som: COFRA, SIXTON PEAK, PUMA og TERRA. Top Swede holder til i Gøteborg, Sverige.

Varemerker: Monitor vernesko

Varemerke: Monitor – en del av Båstadgruppen.

Type produkt: vernesko

SIXTON PEAK SAFETY SHOES

Produsent Maspica

Type produkt: Sixton Peak® vernesko / sandaler/ støvler

Opprettet: I Padova, Italia

Sixtons skoserier har en meget høy kvalitet og er forsket på, designet og laget i Italia. Ved å kombinere de ulike materialenes unike egenskaper tilbys brukeren den beste beskyttelsen, komfort og høy sikkerhet. Teknologien MASPICA primært benytter ved produksjon av sine Sixton Peak sko/støvler er: OutDry®, BOA® Closure System®, Vibram®, K+, Huntsman, ESD, med mer. Maspica holder til i Padova, Italia.

Se video
SIXTON PEAK SAFETY SHOES

Produsent Cofra – Born to work

Type produkt: vernesko, støvler

Grunnlagt: 1938 – ble Cofra i 1983

COFRA er Europas største produsent av vernesko. Med italienernes gode sans for stil og design, med arbeiderens behov i fokus, kan ikke dette bli annet enn bra. Verneskoene kjennetegnes for sin letthet (vekt) samt bruken av høyteknologisk materiale i utviklingen av vernesko. Teknologien Cofra primært benytter ved produksjon av sine vernesko er: Gore-Tex®, Sany-Dry®, (BOA®) BOA-Closure-System® og Cordura®, Top Return og APT. 

Se video
PUMA SAFETY SHOES

Produsent: ISM 

Varemerke Puma Safety®

Type produkt: vernesko, støvler, sandaler, livsstils/ idrettssko.

PUMA® SAFETY er en av verdens største og ledende selskap som produserer avanserte og trendy idretts, livsstilssko og vernesko. Pumas visjon som et av de største foretakene i verden, er å være en god rollemodell, samt skape en bedre verden for kommende generasjoner. Puma har som mål å kontinuerlig produsere produkter som kundene elsker – og på samme tid arbeide med visjonen om å gjøre verden til et bedre sted, dag for dag. Teknologien Puma® Safety primært benytter ved produksjon av sine sko er: FUSE.TEC®, FAP®, EVERCUSHION®PRO, EVERCUSHION® PLUS, Coa-Tex®, Cordura®, ESD, med mer. PUMA® har sitt hovedsete i Lippstadt, Tyskland. Puma fases p.t ut av Båstadgruppen. Vi selger ut det vi har på lager.

reebok produsenter

Produsent Reebok

Type produkt: vernesko Excel Light.

Reebok Work – Arbeid serien er kjent for å produsere sko med god atletisk ytelse, komfort og fitness på arbeidsplassen ved å tilby deg gode vernesko i serien: Excel Light, Trailgrip Work, Print Premier, Sublite Work og Audacious vernesko.

På arbeidsstedet, fabrikken og ute i feltet har Reebok Arbeid skapt arbeidssko som bidrar brukeren til å arbeide på en god måte. Reebok fases p.t ut av Båstadgruppen. Vi selger ut det vi har på lager.

Produsent ISM

Varemerke: Albatros – Powered by function

Type produkt: Vernesko med bl.a Impulse Foam teknologi.

Siden 1980 har Albatros produsert vernesko. Skoene er produsert med kundens behov i fokus. Det har gjort Albatross til et høyt respektert merke. Albatros fases p.t ut av Båstadgruppen. Vi selger ut det vi har på lager.