Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Hos Ezzenza kan du velge blant et stort, spennende, funksjonelt og variert utvalg av arbeidsklær, vernesko, støvler og annet type tilbehør. Kjente merkevarer og velrennomerte produsenter i tillegg til høyteknologiske vernesko i meget høy kvalitet gjør Ezzenza til et godt valg for din bedrift. Inngå bedriftsavtale i dag:)

Produsenter og varemerker i Ezzenzas portefølje

Ezzenza tilbyr gode og solide arbeidsbukser og jakker, varselklær (High Vis) og høykvalitets vernesko i meget god pasform via Snickers Workwear (Hultafors Group Norway), Top Swede, Lindstrøm og Nilsson m. flere. 

Via Hultafors Group, Top Swede, Lindstøm og Nilsson og Skogheim Profil yrkesklær tilbyr vi et stort og solid utvalg vernesko / støvler / sandaler og gummistøvler fra kjente skoprodusenter som: Puma, Reebok, Monitor, Sievi, Cofra, Solid Gear, Helly Hansen, Sixton, Base Protection m. fler.

Nyhet i Norge 2020. Via produsenten Sfactor i Tønsberg kan norsk industri, farmasøytisk industri, glassindustrien, byggebransjen, helsesektoren, jordbruk. med fler anskaffe norskproduserte støvmasker og åndedrettsvern i FFP2 og FFP3 fra Sfactor. Se nederst på denne siden.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent: Hultafors Group Norge  A/S

Varemerker: Snickers Workwear, Solid Gear m. fler

Grunnlagt: 1975

Hultafors Group i Norge markedsfører følgende varemerker; Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon.

Vår forretningsidé

Vi tilbyr innovative, tekniske arbeidsklær med kompromissløs sikkerhet og komfort til dagens arbeidsmenn- og kvinner, som ønsker de mest slitesterke og stilbevisste løsningene som finnes.

Vi utvikler løsninger for arbeidsklær som utgjør en forskjell for hardtarbeidende håndverkere. Gjør yrkeslivet deres lettere, sikrere og mer produktivt. Gjør at de kan ligge i forkant.

Hultafors Group omfatter merkene Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Dunderdon, Toe Guard, Hellberg Safety og Johnson Level. Sammen utgjør de en unik produktfamilie for profesjonelle håndverkere.

Hultafors Group tilbyr et sortiment av ledende merker som gjør at profesjonelle brukere alltid er i forkant i forhold til funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og generell effektivitet.

Hvert av merkene bidrar med kunnskap og innsikt i utfordringene som profesjonelle brukere møter hver dag. Kombinert med vårt felles engasjement for å holde profesjonelle brukere i forkant kan vi innfri om ikke overgå forventninger og levere produkter og løsninger som gjør arbeidsdagen tryggere, enklere og mer produktiv.

Hultafors Group er representert i alle større markeder i Europa og har egen salgsorganisasjon på de viktigste markedene. Konsernet er eid av Investment Latour AB, og hovedkontoret ligger i Hultafors utenfor Gøteborg i Sverige.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent: Hultafors Group Norge 

Varemerke: Snickers Workwear

Type produkt: Arbeidsbukser, jakker, shorts, synlighetstøy, støvler, mv.

Grunnlagt: 1975

Da Snickers Workwear ble grunnlagt for mer enn 40 år siden, oppfant vi selve konseptet moderne arbeidstøy.

Helt siden den gang har den profesjonelle håndverkerens behov vært utgangspunktet for produktutviklingen og selve drivkraften for virksomheten.

Historien om Snickers Workwear startet i 1975, da en elektriker ved navn Matti Viio irriterte seg over at arbeidstøyet hans rett og slett ikke holdt mål. Han hadde flere ganger foreslått endringer på plaggene som han måtte jobbe i, uten å bli hørt. Til slutt tok han saken i egne hender og designet sitt eget arbeidstøy. “Det var min protest mot den etablerte arbeidstøyindustrien. Jeg ønsket å vise at vi arbeidere har stolthet og fagkunnskap, og at vi har like stort behov for respekt som alle andre samfunnsgrupper.”

Siden den gang har Snickers Workwear ledet an i utviklingen av banebrytende arbeidstøy. I dag er vi en av Europas ledende merker i bransjen, og er representert i mer enn 20 land.

Vi kombinerer avansert design med overlegen funksjonalitet, komfort, beskyttelse og slitestyrke. Målet er å gjøre arbeidsdagen til hardtarbeidende håndverkere enklere, tryggere og mer produktiv.

Snickers Workwear kjennetegnes ved begrepet “Inventing workwear”

Kjernen i vår virksomhet er å oppdage og levere det brukerne våre virkelig trenger. Vi spør oss hele tiden: finnes det en bedre eller smartere tilnærming?

Vårt slagord «Inventing workwear» uttrykker vår konstante nysgjerrighet i vår evige søken etter smartere løsninger. Vi etterstreber å være nyskaperen blant arbeidsklesmerker og leve opp til vår fortid som selskapet som skapte moderne arbeidsklær. Vi skal fortsette å kjempe hver dag for å hjelpe våre brukere til å prestere for å fullføre deres oppdrag for kundene deres.

SW utvikler svært gode arbeidsbukser, stretchbukser og arbeidsjakker.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent: Hultafors Group Norge A/S

Varemerke: Solid Gear vernesko

Type produkt: Arbeidsbukser, jakker, shorts, synlighetstøy, støvler, mv.

Grunnlagt: 2004

Solid Gear ble etablert i 2004 med et formål om å modernisere vernesko.

Allerede med vår første vernesko viste vi hvordan gjennomtenkt design, avanserte materialer og nye teknologier kan revolusjonere hele produktkategorier.

Helt siden den gang har Solid Gear levert markedsledende vernesko for profesjonelle arbeidere. Arbeidet med hvert nye produkt starter i de barskeste arbeidsmiljøer – i gruver, på stillaser og fabrikkgulv. Her er vår mulighet til å gjøre en forskjell og bidra til en bedre arbeidsdag.

I dag har vi et bredt utvalg av vernsko som oppfyller både europeiske direktiver og kravene til brukere som ønsker det beste.

Erfaring fra praktisk bruk suppleres av harde laboratorietester, og sikrer at beskyttelse og ytelse overgår alle standarder. Våre profesjonelle brukere har det siste ordet. Først etter at produktene har gjennomgått harde tester i deres virkelighet vet vi at vi har levert. Prestasjon gjennom innovasjon

 

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent: Bulldog Protective Workwear Norge

Varemerke: Bulldog Protective Workwear, Skjold-serien

Type produkt: Arbeidsklær, varselklær, vernesko, støvler, gummistøvler, hansker

Grunnlagt: 2002

Bulldog Workwear ble etablert i 2002 med lager og kontor i Ølen. Vi var opprinnelig et innkjøpsselskap for de firmaene som etablerte selskapet. I dag er vi en uavhengig produsent av arbeidstøy og personlig verneutstyr. I september 2019 overtok nye eiere selskapet og vi endret navnet til Bulldog Protective Workwear. Selskapet er et kjedeuavhengig og frittstående selskap som hovedsakelig selger produktene i Norge, Færøyene og Island. Våre produkter omsettes via forhandlere.

Vi produserer våre egne merkevarer på fabrikker i Asia og håndterer design, kvalitetskontroll og sertifisering selv. Vi legger stor vekt på oppfølging av leverandører, spesielt med tanke på kvaliteten på produktene, men også fordi vi har stort fokus på gode arbeidsforhold og etiske standarder. Fra 1. juli 2022 er vi på plass i nye lokaler i Aksdal Næringspark like utenfor Haugesund.

Bulldog Protective Workwear er en liten men fleksibel leverandør. Vi skal levere produkt i solid industrikvalitet til fornuftige priser. Vi fokuserer nå på markedsområdene landbasert industri, bygg-og anlegg og havbrukssektoren.

Våre forhandlere vil kunne gi deg gode tilbud og følge opp med lagerhold og service lokalt.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent: Top Swede konfeksjon

Varemerke: Top Swede arbeidsklær

Type produkt: Arbeidsklær, varselklær, vernesko, støvler, gummistøvler, hansker

Grunnlagt: 1997

Top Swede designer og utvikler sin egen moderne kleskolleksjon primært myntet på: bygg og anlegg, industri, gartnere/greenkeepere, transport/lager/service og håndverksbransjen mv . En del av sortimentet passer også utmerket til privatpersoner som har behov for arbeidsklær i hverdagen. Produktene utvikles og designes med tanke på at plaggene skal være holdbare, funksjonelle og komfortable. For Top Swede som utviklere av arbeidsklær er det også svært viktig at plaggene er både trendy og stilige. Top Swede har agenturet for vernesko fra ledende europeiske skoprodusenter som: COFRA, SIXTON PEAK, PUMA og TERRA. Top Swede holder til i Gøteborg, Sverige.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker
Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent Base Protection

Type produkt: Base Protection vernesko med idaptive teknologi.

Base Protection designer, planlegger og produserer komfort. Komforten til profesjonelle sko som beskytter og forbedrer arbeidernes liv. Base Protections sko er et resultatet av forskning, planlegging og industriell innovasjonsprosess, og de kombinerer design og ytelse.

Teamet til Base Protection består av designere, forskere og teknikere som skaper nye løsninger. Gjennom disse banebrytende intuisjonene er det da mulig å realisere patenter som kombinerer sikkerhet og komfort, effektivitet og estetikk, arbeid og fritid.

Se videon om Base Protection sin nye skoserie med det geniale sålesystemet I-daptive. I-Daptive sålesystem fra Kaptive Line –  den første verneskoen med stabilitetskontroll.

Ezzenza har lagt ut de gode verneskoene: K-rush – K-Walk – K-Speed – K-Balance – K-Step – K-Jump – K-Road – K-Jump – K-Road, med flere. 

SE BP video fra Lindstrøm og Nilsson her.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker
Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent: ISM 

Varemerke Puma Safety®

Type produkt: vernesko, støvler, sandaler, livsstils/ idrettssko.

PUMA® SAFETY er en av verdens største og ledende selskap som produserer avanserte og trendy idretts, livsstilssko og vernesko. Pumas visjon som et av de største foretakene i verden, er å være en god rollemodell, samt skape en bedre verden for kommende generasjoner. Puma har som mål å kontinuerlig produsere produkter som kundene elsker – og på samme tid arbeide med visjonen om å gjøre verden til et bedre sted, dag for dag. Teknologien Puma® Safety primært benytter ved produksjon av sine sko er: FUSE.TEC®, FAP®, EVERCUSHION®PRO, EVERCUSHION® PLUS, Coa-Tex®, Cordura®, ESD, med mer. PUMA® har sitt hovedsete i Lippstadt, Tyskland.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent ISM

Varemerke: Albatros – Powered by function

Type produkt: Vernesko med bl.a Impulse Foam teknologi.

Siden 1980 har Albatross produsert vernesko. Skoene er produsert med kundens behov i fokus. Det har gjort Albatross til et høyt respektert merke.

Type produkt: Vernesko med intelligent såle teknologi. Den intelligente IMPULSE.FOAM® gir ekstra komfort gjennom maksimal demping og fremragende stabilitet. Se f. eks denne verneskoen – Energy Blue.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent Cofra – Born to work

Type produkt: vernesko, støvler

Grunnlagt: 1938 – ble Cofra i 1983

COFRA er Europas største produsent av vernesko. Med italienernes gode sans for stil og design, med arbeiderens behov i fokus, kan ikke dette bli annet enn bra. Verneskoene kjennetegnes for sin letthet (vekt) samt bruken av høyteknologisk materiale i utviklingen av vernesko. Teknologien Cofra primært benytter ved produksjon av sine vernesko er: Gore-Tex®, Sany-Dry®, (BOA®) BOA-Closure-System® og Cordura®, Top Return og APT. 

Se video
Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent Maspica

Type produkt: Sixton Peak® vernesko / sandaler/ støvler

Opprettet: I Padova, Italia

Sixtons skoserier har en meget høy kvalitet og er forsket på, designet og laget i Italia. Ved å kombinere de ulike materialenes unike egenskaper tilbys brukeren den beste beskyttelsen, komfort og høy sikkerhet. Teknologien MASPICA primært benytter ved produksjon av sine Sixton Peak sko/støvler er: OutDry®, BOA® Closure System®, Vibram®, K+, Huntsman, ESD, med mer. Maspica holder til i Padova, Italia.

Se video
Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent Reebok

Type produkt: vernesko Excel Light.

Reebok Work – Arbeid serien er kjent for å produsere sko med god atletisk ytelse, komfort og fitness på arbeidsplassen ved å tilby deg gode vernesko i serien: Excel Light, Trailgrip Work, Print Premier, Sublite Work og Audacious vernesko.

På arbeidsstedet, fabrikken og ute i feltet har Reebok Arbeid skapt arbeidssko som bidrar brukeren til å arbeide på en god måte.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent Rahman Group

Type produkt: Perf vernesko – Product, Performance, Passion

Grunnlagt: 2013

PERF  tilbyr en kombinasjon av italiensk design og nyskapende teknologi som skaper forestillinger om produktene. Dette er essensen av Rahman Group. Teamet består av et variert og sterkt arbeidsteam fra forskjellige kulturer, og som dermed står godt rustet til å lage førsteklasses produkter basert på høy erfaring og teknologi. Teamet har en visjon, det handler ikke bare om å lage sko – men heller å skape løsninger. Det er søket etter perfeksjon i hver lille detalj som gjelder – og sluttproduktet blir deretter. Rahman Group har også egne lokaler for produksjon av skinn. Teknologien PERF primært benytter ved produksjon av sine sko er: PSD, Vibram, SHIELD PRO, B-DRY, Top Defense, FRESHTECH med mer. PERF holder til i India, Frankrike, Spania, EAU og Sør-Afrika.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Produsent Terra

Type produkt: Vernesko

TERRA er en velkjent kanadisk produsent. Med over 30 års erfaring i bransjen, kan man si at TERRA i dag er blant de ledende skoprodusenter i verden når det gjelder å skape stilige og holdbare sko med eksepsjonelt god passform og komfort. Ifølge TERRA handler det først og fremst om resultater – hva de kan lage, og hvordan de kan bistå brukeren i å yte bedre på arbeidsplassen med sikkert og beskyttende fottøy. Komfort og ytelse vektlegges. Teknologien Terra primært benytter ved produksjon av sko er: TerraSphere®, TERRA FIRMA-FLEX®, FIRMA-FLEX®, TERRAFOOTBED®, med mer. Terra har sitt hovedsete i Kanada.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Jolly Footwear

Type produkt: Vernestøvel med Gore-Tex membran.

Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker
Produsenter og Varemerker, Produsenter / Varemerker

Nyhet 2021 – Støvmasker og åndedrettsvern i FFP2 og FFP3 fra Sfactor.

Nyhet i NorgeNå kan din bedrift anskaffe 100% norskproduserte støvmasker og åndedrettsvern i FFP2 og FFP3. Sfactor tilbyr nå masker som er 99% klinisk rene – og som produseres i et klinisk rent miljø på fabrikken i Tønsberg. Les mer om dette – klikk her. Alle deler av masken: FFP1, FFP2 og FFP3, er produsert av norske aktører i Tønsberg, Horten og Oslo. Sfactor har FFP2 masker med ventil på lager for rask levering. FFP3 maskene kommer ila 2022. Bestill her.