Bedriftsavtale (1) med Ezzenza og kunden

Mange bedrifter har spesielle krav, ønsker eller behov hva gjelder service, produktsortiment eller oppfølging fra en forhandler. Ønsker dere å inngå avtale med Ezzenza, får dere definitivt tilgang til mye bra klær og sko til faste veiledende priser + din rabatt på toppen av dette. Er dere i tillegg ukjent med netthandel trygger vi deg/ dere gjennom denne prosessen ved behov.

Hvorfor inngå avtale med Ezzenza? Fordi vi har et bredt, variert og spennende arbeidsklær utvalg,  hvor samtlige ansatte kan gå med noe de liker å arbeide i. I tillegg tilbys et rikholdig arbeids- og verneskoutvalg, selv for de mest kravstore. For damer tilbys mange ulike vernesko med kvinnelig lest

Det er sikkerhet på arbeidsplassen, god helse og høykvalitetsplagg som gir deg trygghet på arbeid som er vårt fokus.  Med denne avtalen tilbys dere en mulighet for å anskaffe meget godt vernefottøy og slitesterke klær til gode veiledende priser.

Hva tilbyr vi? Basert på et gjennomsnittlig årlig kjøpsvolum vil vi utarbeide et tilbud for en 12 mnd. periode. Rabatten som innrømmes kan endres over tid, avhengig av om volumet går opp eller ned. God service og oppfølging trives vi med – og det gjenspeiles i våre kunde- og produktanmeldelser i Trustpilot.

Nyhet. Ezzenza implementerte i 2020 NY B2B løsning for bedrifter. Her får du se din pris eks.mva og ditt (%) prosent avslag i nettbutikken når du handler.

1-2 mannsbedrifter blir også tilbudt avtale – dere er hjertelig velkomne til oss.

Vi ønsker store, mellomstore og små bedrifter velkommen til Ezzenza.

Registrer deg gjerne som bedriftskunde etter at du har fylt ut skjemaet under.

Nyhet: Bedriftsavtale (2) Ezzenza AS tilbyr større kunder tilgang til webportal med kjente merkenavn.

Din bedrift tilbys herved tilgang til en ny og spennende avtale som er rabattorientert hvor dere får tilgang til utvalgte merkenavn som: Snickers Workwear, arbeids- og vernesko fra Solid Gear, Toe Guard og EMMA serien. I tillegg tilbys vernebriller og hørselvern fra Hellberg Safety.

Ezzenza AS inviterer små og mellomstore bedrifter i Norge til å inngå en avtale som vil gagne bedrifter som vil handle raskt, trygt og enkelt i en portal – og som setter pris på tilgang til avansert og solid arbeids- og vernefottøy.

Din bedrift får tilgang til en skreddersydd og innholdsrik webportal med førsteklasses produkter til veiledende priser fratrukket din avtalte prosentrabatt. Her får dere tilpasset, etter eget ønske, et utvalg av solide arbeidsklær og vernesko fra Snickers Workwear, Solid Gear m. fler.

TRYGG DINE ANSATTE MED SOLIDE & SERTIFISERTE KLÆR OG SKO I DAG.  

Bedriftsavtale mellom Ezzenza AS og kunden

Skjemaet er utarbeidet for små - og mellomstore bedrifter som ønsker å inngå bedriftsavtale med Ezzenza AS om kjøp av arbeidsklær, sko og støvler fra ulike produsenter.
  • Skriv gjerne noe om behovet: arbeidsklær, bukser, jakker, sko osv. Hvor mange ganger i året dere går til innkjøp, og evt. anslå kjøpsvolum pr år hvis mulig.
  • Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi kontakter deg enten på e-post eller telefon vedrørende bedriftsavtale. Vi vil under ingen omstendigheter benytte disse opplysningene til markedsføring eller dele informasjon/opplysninger med tredjepart.

NYHET – BEDRIFTSAVTALE (3)

UNNGÅ STOPP I PRODUKSJONEN. FASTE LEVERANSER GIR FORUTSIGBARHET I FORHOLD TIL DRIFT, PLANLEGGING OG ØKONOMI.

Inngå en fast avtale hos Ezzenza AS om kjøp av støvmasker (åndedrettsvern) fra Sfactor. Les mer om de nye norskproduserte støvmaskene her eller fyll inn skjemaet som gir din bedrift leveringsgaranti på 99% klinisk rene støvmasker måned etter måned. Åpne skjemaet i en ny fane. SKJEMA