Snickers Workwear tilbyr avansert arbeidstøy for håndverkere som ønsker ultimat sikkerhet & beskyttelse, god bevegelighet, stilig design, mange størrelser og super funksjonalitet.

Da Snickers Workwear ble grunnlagt for mer enn 40 år siden, oppfant vi selve konseptet moderne arbeidstøy.

Helt siden den gang har den profesjonelle håndverkerens behov vært utgangspunktet for produktutviklingen og selve drivkraften for virksomheten.
Historien om Snickers Workwear startet i 1975, da en elektriker ved navn Matti Viio irriterte seg over at arbeidstøyet hans rett og slett ikke holdt mål.

Han hadde flere ganger foreslått endringer på plaggene som han måtte jobbe i, uten å bli hørt. Til slutt tok han saken i egne hender og designet sitt eget arbeidstøy. “Det var min protest mot den etablerte arbeidstøyindustrien. Jeg ønsket å vise at vi arbeidere har stolthet og fagkunnskap, og at vi har like stort behov for respekt som alle andre samfunnsgrupper.”

Siden den gang har Snickers Workwear ledet an i utviklingen av banebrytende arbeidstøy. I dag er vi en av Europas ledende merker i bransjen, og er representert i mer enn 20 land.

Vi kombinerer avansert design med overlegen funksjonalitet, komfort, beskyttelse og slitestyrke. Målet er å gjøre arbeidsdagen til hardtarbeidende håndverkere enklere, tryggere og mer produktiv.

Solide arbeidsjakker, vinterjakker, High Vis varselklær, softshell jakker, fleecejakker og skalljakker får du hos Ezzenza. Gå til arbeidsjakker.

Hettegenser ProtecWork - Snickers Workwear 2862
Robust hettegenser - Snickers Workwear 2800
Stålgrå hettegenser fra Snickers Workwear 2800
Robust hettegenser - Snickers Workwear 2800
Logo jakke herre - Snickers Workwear 2887
Svart vanntett skalljakke - Snickers Workwear 1300
Oransje Vinterjakke herre - Snickers Workwear 1130
Blå stretch jakke i 4-veis stretch materiale
Marineblå Vinterjakke dame 37.5® - Snickers Workwear 1107
Vintervest herre - Snickers Workwear 4548
Logo hettegenser herre - Snickers Workwear 2889
Marineblå vinterjakke herre - Snickers Workwear 1148
Logo hettejakke - Snickers Workwear 2888
Rød Logo hettejakke - Snickers Workwear 2888
Logo hettejakke - Snickers Workwear 2888
Logo jakke herre - Snickers Workwear 2887
Rød Logo hettejakke - Snickers Workwear 2888
Logo hettegenser herre – Snickers Workwear 2889
Logo hettejakke - Snickers Workwear 2888
Rød hettejakke 2816 fra Snickers Workwear
Logo jakke herre - Snickers Workwear 2887
Gråsvart Vintervest herre - Snickers Workwear 4548

Snickers Workwear tilbyr svært varierte kleskolleksjon serier. 

Innovativ. høyteknologisk og spennende. Her finner du garantert noe for enhver smak – og helt sikkert arbeidstøy du vil få mye glede av.

AllroundWork serien – når utfordringene endrer seg

Klar for alt. Uansett hvilken type arbeidsdag du har foran deg er AllroundWork aldri et dårlig valg. God passform, slitesterk komfort og avansert funksjonalitet gjør at du alltid er riktig kledd. Det ultimate valget for hverdagsarbeid i alle typer arbeidsmiljøer.

Beskrivelse: Det optimale valget for daglig arbeid under alle slags forhold.

FlexiWork serien – overlegen bevegelsesfrihet

Går det fort på jobb? Prøv vår nye FlexiWork arbeidsbukser som tar arbeidskomfort og fleksibilitet til det ekstreme. Disse høyteknologiske arbeidsbuksene med body-mapped design og lett, ventilerende elastisk materiale sørger for utmerket bevegelsesfrihet.

Med avansert knebeskyttelse, Cordura® forsterkninger på de rette stedene og en rekke lett tilgjengelige lommer er du godt utstyrt for å alltid levere ditt beste på jobb.

Beskrivelse: Fasongsydd design og lett ventilerende stretchmaterialer. Det smarte valget for arbeid i høyt tempo.

RuffWork serien- forsterket, solid og hardfør

Jobber du under krevende arbeidsforhold? Ta en nærmere titt på våre RuffWork arbeidsbukser, med solid design som egner seg til hardt arbeid. Det er en serie robuste bukser basert på nytt, moderne design med god passform, overlegen komfort og bevegelsesfrihet.

Stol på det slitesterke materiale og forsterket funksjonalitet for langvarig beskyttelse og arbeidskomfort. Buksene kommer med forskjellige funksjonsnivåer slik at du kan velge den som passer til ditt behov. Du kan også velge RuffWork Denim dersom du ønsker en bukse med moderne utseende som ikke går ut over funksjonaliteten.

Beskrivelse: Robust arbeidstøy med forsterkninger for komfort og funksjonalitet under krevende arbeidsforhold.

LiteWork serien – hold deg kjølig og fokusert

Kjølig, tørr og ventilert. Gjør deg klar for en varmere sesong. Vår LiteWork arbeidstøyserie gir deg det beste innen ventilasjon og fukttransportering ved hjelp av den revolusjonerende 37.5® teknologien. Prøv det og opplev den beste avkjølingen i varmen.

LiteWork er lett, hurtigtørkende arbeidstøy for kjølig arbeidskomfort. Avansert design med revolusjonerende 37.5® teknologi sikrer optimal ventilasjon i varme klima og under hardt arbeid.

Beskrivelse: Perfekt for sval arbeidskomfort under varmt, intensivt arbeid

ProtecWork serie – beskyttende klær

Beskyttende klær til beskyttelse mot varme og flammer i høyrisikomiljøer. For at vi kan tilby det beste kl til beskyttelse mot varme og flammer, har Snickers Workwear kjøpt en ledende svensk merkevare, som har mer enn 20 års erfaring med å designe og utvikle sikkerhetsklær for energi- og jernbanesektoren.

Snickers Workwear tilbyr deg gode shorts og solide høyteknologiske arbeidsbukser til arbeid.

Klar for varmere dager på arbeid, da trenger du en meget god arbeidsshorts.  Her tilbys mange gode shorts, stretchshorts i mange størrelser og farger. Klikk her

Snickers Workwear arbeidsbukser er intet mindre enn revolusjonerende: design, teknologi og funksjonalitet. Klikk her for å kjøpe bukser til ditt daglige arbeid.

Grå stretch shorts fra Snickers Workwear - Allroundwork serien
Arbeidsbukse RuffWork - Snickers Workwear 6303
Brun Arbeidsbukse RuffWork - Snickers Workwear 6303
Grå Camo shorts med hylsterlommer 6904
Superlett rød arbeidsbukse med hylsterlommer 6902 -
Hvit og svart stretchbukse fra Snickers Allroundwork serie
Svart shorts med hylsterlommer

SE HVORDAN DE FANTASTISKE BUKSENE TILVIRKES.

Ezzenza Arbeidsklær tilbyr i sin helhet alle produkter i Snickers Workwear portefølje. Vi legger fortløpende ut produkter i vår flotte nettbutikk. Finner du ikke det produktet eller den størrelsen du leter så ta kontakt med oss pr e-post eller telefon og vi bistår deg videre i prosessen med å bestille riktig produkt.