VÅR VISJON

Ezzenza har som intensjon å være en foretrukket partner og leverandør i det norske markedet innenfor segmentet arbeidsklær og yrkesbekledning. Ezzenza skall tilby et bredt og variert sortiment av: arbeidsbukser, jakker, overdeler, hansker, High-Vis og multinorm verneklær mm. i topp kvalitet til den profesjonelle yrkesgruppen og til privatbruk.

Vi tilbyr også pr i dag et godt utvalg av arbeidsbukser, jakker, vernesko og støvler til damer.

Vernesko og støvler – for damer og herrer.

I tillegg er vi stolte av å kunne tilby et stort og variert utvalg innenfor vernesko og vernestøvler fra kjente skoprodusenter som: Solid Gear, Reebok, Cofra, Albatros, Puma Safety, Sixton Peak, Base Protection, Perf, Terra og Monitor i Båstadgruppen. Flere av de skoene som tilbys er meget innovative med hensyn til teknologi og design – i tillegg til at flere har et tøft uttrykk, er fargerike og er moderne i passform. Ta deg god tid til å studere teknologien – DU finner helt sikkert vernefottøy som egner seg for ditt og dine medarbeideres bruk.

Vi skal levere en god kundeopplevelse fra A til Å og gode kvalitetsprodukter til faste lave veiledende priser. Vi følger opp våre kunder med glede og ser frem til samarbeid med din bedrift.

Takk for at du stikker innom – og velkommen til Ezzenza:)

Ezzenza – Moderne arbeidsklær for fremtiden.

Favicon Ezzenza Arbeidsklær