Ezzenzas visjon bakgrunnsbilde

Ezzenza er veldig stolte av å kunne tilby en Tidsriktig, Trendy & helt NY kolleksjon arbeidsklær for det norske markedet.

Ezzenza er en ny aktør i markedet hvor det tilbys moderne arbeidsklær og vernesko i høy kvalitet innenfor segmentet; bygg, anlegg, industri, og håndverksbransjen, lager/transport/service, jordbruk, gartnere og greenkeeping (golfbaner).

I tillegg tilbyr også Ezzenza et lite, men interessant utvalg klær, som egner seg godt for aktiv fritid myntet på privatmarkedet.

Top Swede® er pr i dag en av Sveriges største produsenter/aktører innen salg av yrkesbekledning/arbeidsklær og de går høsten 2017 inn i Norge som ny aktør i det norske markedet. De designer og utvikler selv alle plagg i sin kleskolleksjon med benevnelsen Top Swede®.

Vi er svært stolte av å være den første i Norge som via vår moderne nettbutikk tilbyr Top Swedes® moderne kleskolleksjon i høy kvalitet myntet på bygg, anlegg, industri og håndverksbransjen m.v. Vi har i tillegg et bredt utvalg arbeidstøy og solide vernesko som egner seg godt til lager / transport og servicenæringen, samt for gartnere og landbruket generelt.

Ezzenza tilbyr kvalitetsprodukter til svært hyggelige og konkurransedyktige priser.

Under ser du et lite utvalg produkter til gode veiledende priser –  i tillegg rabattert for anledningen, i forbindelse med Ezzenzas lanseringskampanje.

VELKOMMEN TIL E-HANDEL I EZZENZAS MODERNE NETTBUTIKK

Ezzenza – Essensielle og moderne arbeidsklær for fremtiden.

Høy Kvalitet – Profesjonell Kundeservice – God Oppfølging – Hyggelige priser

Se alle våre produkter