Sir Safety – Gode vernesko og støvler for profesjonelle yrkesutøvere egnet for mange ulike bransjer.

SS uttaler som følger; Sikkerhets- eller arbeidssko er personlig verneutstyr (PPE) designet og produsert for å beskytte arbeiderens føtter mot ulike risikoer: mekanisk (glidning, slag, kompresjon, punktering, skjæring etc.), kjemisk (kontakt med hydrokarboner, mineraloljer etc.), fysiske (fuktighet, vann, varme, kulde etc.) og elektriske (antistatiske egenskaper, ledende egenskaper etc.).

Sko fra Sir Safety tilbyr deg som bruker et utvalg av vernesko og støvler for profesjonell bruk, som er forskjellige i stil, design og beskyttelsesnivå, men som har samme toppkvalitetsmaterialer, skinn og fôr og perfekt passform, robusthet, pålitelighet og maksimal komfort for daglig bruk..

L & N satser friskt på verneskoserien Sir Safety.

Vi forespurte L&N om deres skobestselgere pr 12.2.24 og under finner du bilder av skoene som faller inn i kategorien Topp 4-6 sko i S1(P)og S3 som Ezzenza tilbyr for salg i nettbutikken. Klikk på hvert enkelt bilde som tar deg direkte til denne verneskoen eller støvelen. Alle bestselgerne kommer med BOA snøring. 2 nye sko blir lagt til om kort tid.

SE 30% KAMPANJEN – FLERE SKO FRA SIR SAFETY PÅ TILBUD UT 10.3.24.

LAV VERNESKO I S1P.

SIR SAFETY VERNESKO. MAIA MED BOA SNØRING I S1P. BESTSELGEREN MED 5000 SOLGTE SKO.

LAV VERNESKO I S3.

SIR SAFETY VERNESKO. TONGA RESPONDER MED BOA SNØRING I S3.

HALVHØY VERNESTØVEL I S3.

SIR SAFETY VERNESKO / STØVEL. MANHATTAN MED BOA SNØRING I S3.

SIR SAFETY VERNESKO. HALVHØY VERNESTØVEL NORDIC STAR MED BOA SNØRING I S3.

HØY VERNESTØVEL I S3.

SIR SAFETY VERNESKO. POLAR VERNESTØVEL MED BOA SNØRING I S3.

Sikkerhetskategorier vernesko – S1 – S1P – S3 – S5 og S7.

LÆR mer om sikkerhetskategorier. Les mere her for å finne hvilke arbeidssko du eller dine ansatte bør bruke iht det arbeidet som skal utføres – og alternativt hvilke krav som gjelder i Norge.

INNGÅ BEDRIFTSAVTALE OM KJØP AV GODE SERTIFISERTE VERNESKO OG STØVLER I HØY KVALITET.