Solid Gear Polar GTX har vært med på en reise!

På lørdag tok jeg på meg min nye Polar GTX vinterstøvel, tok toget til Gardemoen og skulle reise til Scotland. Det var meldt mye regn så tenkte å teste den ut litt.

Her sitter jeg på flytoget opp til Gardemoen.

Så gøy, dra på utenlandsreise i vernestøvel. Tenkte det var verdt å prøve fordi den har vært sååå komfortabel å gå med ute til vanlig. I stedet for å ta med gummistøvel ble denne med meg. Vi gikk fint igjennom sikkerhetssjekken, trengte ikke å ta av meg skoen for å gjennomlyse den. Første plus. God å ha på seg under flyturen, bare løsnet på BOA snøringen så var det godt uten å bli klamt.

Vi hadde tidenes regndag på mandag. Gikk en tur langs en elv hvor vannet hadde gått over breddene, det høljregnet hele tiden. Temperaturen nærmet seg 2 grader. Støvelen var det mulig å gå langt i uten å føle at jeg hadde på meg en vernestøvel. Den er ikke for tung og den er myk og god. Får veldig god snøring langs hele foten med BOA-snøringen som hjelper masse.

Ikke antydning til fuktighet i skoen etter flere timers tur.

Her er jeg på vei tilbake og venter på flyet etter fire dager i Scotland.

Polar GTX ble lånt bort, til en som likte skoen veldig godt.

Skoen ble like godt mottatt, så denne personen ville gjerne at jeg skulle legge igjen støvelen. Deilig med en støvel som tåler høyt vann uten å bli våt eller fuktig. Holder god varme i tillegg til at komforten er som en god tur støvel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20% rabatt i nettbutikken hele juli med rabattkode "juli20"! Gjelder kun produkter som ikke allerede er på salg.
+