Vernesko joggesko

ALBATROS VERNESKO - IMPULSE ENERGY BLUE

Leter du etter en type vernesko joggesko har du kommet til riktig nettbutikk.

De siste årene har flere skoprodusenter endret måten sko produseres på – vernesko joggesko er blitt  superpopulært.

Nye trender, krav til passform, designuttrykk, tilgjengelig teknologi, materialer, osv gjør at du nå kan anskaffe deg de beste arbeidsskoene – og de ser faktisk ut som en vernesko joggesko.

Skoene er utrolig behagelig å ha på seg, akkurat som en joggesko –  særlig ved lange krevende arbeidsdager på harde gulv, enten det er på et lager, et bakeri, på fabrikk, et laboratorium, mekanikerverksted osv. På svært ujevne underlag anbefales den fantastiske nye skoen, K-Rush med stabilitetskontroll og som holder foten konstant i riktig posisjon. I tillegg har denne skoen det geniale BOA snøresystemet, som gjør at du slipper å bruke mye tid og styr med å ta av og på deg skoene.

Kjøp gode joggesko med vernetå / tupp til dine medarbeidere  – velg mellom skoprodusenter som: Puma Safety, Terra, Albatros og K-Rush fra Base Protection. IKKE nøl med å ta det gode valget.

Fordel generelt med vernesko joggesko: noen er superlette, fleksible, tåhette i aluminium, kompositt eller fiberglass, varmebestandig yttersåle, har et sikkert grep, meget god støtdemping, optimal bevegelse og komfort, osv.

Hvorfor skal du velge en vernesko joggesko?  Rett og slett fordi arbeidsdagen blir mye mye bedre – forhindrer tretthet i bena osv, osv.

Beskyttelsen du trenger på arbeid: S1 – S1P  – S2 – S3 – SRC (sklisikker) Noen med ESD

Klikk her for å kjøpe en god vernesko joggesko.

Kom gjerne med innspill under – vi ønsker  en god diskusjon om hvilke sko som har gode egenskaper/ gode å ha på seg, og som er innovative i design og uttryk.

 

KAN SIES Å VÆRE DEN ULTIMATE VERNESKO – SJEKK DENNE NYHTEN FRA BASE PROTECTION – K-RUSH MED STABILITETSKONTROLL

HOLDER FOTEN KONSTANT I RIKTIG POSISJON. BESKYTTELSE. S1P ( MED SPIKERTRAMPBESKYTTELSE) – HRO OG SRC (SKLISIKKER)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *